Чортків online

«Дорога в життя» та «Дім милосердя» отримали по 40 тис. грн допомоги від страхової компанії «ПЗУ Україна»

«Дорога в життя» та «Дім милосердя» отримали по 40 тис. грн допомоги від страхової компанії «ПЗУ Україна»
 
У понеділок, 10 серпня, поблизу Чортківської міської ради відбулася церемонія передачі благодійних внесків у розмірі 40 тис. грн кожен до центру реабілітації осіб з інвалідністю «Дорога у життя» та благодійної організації «Дім милосердя» від страхової компанії «ПЗУ Україна».
 
Аби підтримати установи, котрі опікуються людьми з інвалідністю (як дітьми, так і дорослими), група ПЗУ Україна надала благодійні внески одразу двом організаціям міста. Голова правління «ПЗУ Україна» Яцек Адріан Матусяк та член правління «ПЗУ Україна» Павло Гжешік завітали до Чорткова та урочисто передали чеки директорці БО «Дорога в життя» Марії Анісенко та директорці центру «Дорога у життя» Ірина Григораш. Також у церемонії взяли участь секретар міської ради Ярослав Дзиндра, представник відділу «ПЗУ Україна» у Чорткові Володимир Пандрак.
 
«ПЗУ Україна» – це приклад відповідального іноземного бізнесу в Україні. Насправді немає чужої біди, немає чужих дітей, і наші партнери це прекрасно розуміють. Саме тому вони так щиро та відкрито подають нам раз-по-раз руку допомоги. Любов – це та річ, яка об’єднує, вона не має кордонів, вона врятує цей світ. Тому ще раз щиро дякую вам від всієї громади міста за поміч, яка обов’язково стане корисною нашим діткам», – у вітальному слові зазначив міський голова Чорткова Володимир Шматько.
 
«Сьогодні всі сфери суспільства проходять незвичні трансформації й у цей час підтримка важлива як ніколи. Однак діти з особливостями розвитку саме в такі періоди незахищені найбільше. Тому сьогодні ми надаємо благодійні внески з бажанням підтримати установи, що своєю працею кожного дня супроводжують, дбають аби діти могли зростати у якомога безпечнішому середовищі. Людяність, підтримка та взаємодопомога – цінності, що допомагають подолати турбулентний період та є частиною місії групи ПЗУ України», – прокоментував голова правління «ПЗУ Україна» Яцек Адріан Матусяк.
 
«Наша держава переживає зараз нелегкі часи, тому саме зараз будь-які акти милосердя й доброти є особливо цінними. Ці подаровані кошти ми використаємо на реабілітаційне обладнання для дітей з ДЦП. Це буде апарат «Активал» з функцією ходьби, тож вже зовсім скоро наші діти з цією недугою зможуть зробити перші кроки самостійно, без сторонньої допомоги. Всіх вам гараздів, а компанії «ПЗУ Україна» – розширення та процвітання», – зазначила директорка центру «Дорога в життя» Ірина Григораш.
 
Опісля церемонії вручення благодійних внесків, польська делегація відвідала Домініканський костел св. Станіслава та побувала на центральному міському кладовищі, де вшанували пам’ять репресованих та закатованих у Чортківській тюрмі, борців за волю України, що загинули від рук нацистських окупантів, а також польських солдат, які загинули у боротьбі за Польщу у 1919-1920 рр.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту