Чортків online

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО чотирнадцятого чергового засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

чотирнадцятого чергового засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

14 серпня  2020 року

 

 

  1. Про схвалення звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2020 року.

 

  1. Про проведення конкурсу на вивезення побутових відходів на території Чортківської міської ради.

 

  1. Про проведення інвентаризації та паспортизації дитячих та спортивних майданчиків на території Чортківської міської територіальної громади.

 

  1. Про передачу КП «Чортків дім» трансформаторних підстанцій з інженерними мережами електропостачання.

 

  1. Про зарахування коштів витрачених на проведення ремонтних робіт в будинку № 24А по вул. Незалежності м. Чортків.

 

  1. Про зарахування коштів витрачених на проведення ремонтних робіт в будинку № 10 по вул. Вокзальна м. Чортків.

 

  1. Про зняття з балансу комунального підприємства «Чортків дім» будинку №88 по вул. Незалежності м. Чортків.

 

  1. Про затвердження Правил користування спортивними спорудами стадіону «Харчовик» та встановлення вартості за користування за адресою вул. Богдана Хмельницького,79 м. Чортків.

 

  1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 19 лютого 2014 року № 42 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини».

 

  1. Про затвердження оновленого складу житлової комісії при виконавчому комітеті Чортківської міської ради.

 

  1. Про встановлення плати за заняття в навчально – оздоровчому комплексі (басейн).

 

  1. Про звільнення території міста Чорткова від незаконно розміщених тимчасових споруд (дерев’яних господарських споруд) в дворі житлового будинку по вул. Тараса Шевченка,50 в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу (продовження терміну дії) на розміщення зовнішньої реклами – кронштейна в м. Чортків по вул. Дениса Січинського (біля ДНЗ № 9) ФОП Петришин Анатолій Олексійович.

.

  1. Про надання дозволу (продовження терміну дії) на розміщення зовнішньої реклами – рекламної вивіски в м. Чортків по вул. Степана Бандери,31 ФОП Паладійчук Тарас Степанович.

 

  1. Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами – білбордів в кількості 4 (чотири) штуки в м. Чортків по вул. Князя Володимира Великого ( в районі буд. 1Г), по вул. Копичинецька ( в районі буд.109А), вул. Незалежності ( в орайоні буд. 86) ТзОВ « ДЖІ.О.МЕДІА).

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт  нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул. Фредеріка Шопена  м. Чортків. Власник – Мізин Світлана Романівна.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт  нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул. Фредеріка Шопена  м. Чортків. Власник – Проник Галина Михайлівна.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення №1 по вул. Степана Бандери  м. Чортків. Власники: Заверуха Михайло Йосипович, Ружило Ігор Йосипович, Яріш Степан Миронович.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення №6 по вул. Олеся Гончара  м. Чортків. Власник – Ненчин Ольга Федорівна.

 

  1. Про виділення (відмову у виділенні) в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю приміщення №1 по вул. Заводська,38А, м. Чортків. Власник – Грушевський Степан Володимирович.

 

  1. Про виділення (відмову у виділенні) в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю приміщення №2 по вул. Заводська,38А, м. Чортків. Власник – Грушевський Степан Володимирович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вул. Івана Сірка м.Чортків. Власник – Починок Мирослав Іванович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вул. Олега Ольжича  м.Чортків. Власник – Угрин Іван Петрович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю, гараж по вул. Броварова  м. Чортків. Власник – Касіяник Олег Олександрович.

 

  1. Про зміну поштової адреси на нежитлову будівлю гараж №9 по вул. Надбережна  м. Чортків. Власник – Родинюк Павло Миколайович.

 

  1. Про надання дозволу на укладення договорів оренди елементів благоустрою.

 

  1. Про погодження місць для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг.

 

  1. Про надання дозволу (відмову) Побуринному  Валерію Євгеновичу на облаштування заїзду до власної земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: вул. Копичинецька  в м. Чортків

 

  1. Про надання матеріальної допомоги громадянам міської територіальної громади.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту