Чортків online

Ціну знижено: заняття у басейні «Палацу дітей та юнацтва» для школярів стали доступнішими!

На черговому засіданні виконавчого комітету Чортківської міської ради встановлювали розмір місячної плати в навчально-оздоровчому комплексі (басейні) «Палацу дітей та юнацтва» на наступний 2020-2021 навчальний рік.
 
Члени виконкому підтримали пропозицію міського голови Володимира Шматька, тож з вересня заняття у басейні для школярів Чортківської територіальної громади подешевшають!
 
«Басейн «Палацу дітей та юнацтва» потрібно максимально популяризувати та зробити доступним не лише для школярів із Чорткова, а й з усіх куточків нашої громади. Тож вважаю за необхідне зменшити плату за заняття, особливо зважаючи на важку економічну ситуацію в країні.
 
Також слід напрацювати модель, завдяки якій дітям із сіл було би зручно займатись у басейні. Вивчимо питання, скільки дітей із громади хотіли б відвідувати басейн, і відповідно до цього сплануємо графік руху шкільного автобуса, котрий доставлятиме школярів до «Палацу дітей та юнацтва» та відвозитиме додому», – зазначив Володимир Шматько.
 
Тож у навчальному році 2020-2021 діятимуть наступні тарифи:
– для учнів закладів загальної середньої освіти та для груп плавання спільно з батьками жителів Чортківської міської територіальної громади в сумі 200 грн за одну особу (було 250 грн);
– для учнів закладів загальної середньої освіти та для груп плавання спільно з батьками, які не проживають у Чортківській міській територіальній громаді в сумі 350 грн за одну особу.
 
Окрім того, безкоштовно у басейні займатимуться: діти-сироти, напівсироти, діти учасників АТО/ООС, сім’ї, де четверо і більше дітей.
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту