Чортків online

Чортків переміг у конкурсі «Дієва громада»

20 жовтня завершився конкурс “Дієва громада” від Міністерства цифрової трансформації України.

Цей конкурс мав на меті, по-перше, продемонструвати рівень цифровізації українських громад та потреб у цьому напрямку. По-друге, дав можливість показати кращі практики, які дали найбільшу користь і позитивний вплив на мешканців.

Для участі на визначення найкращої було зареєстровано 700 громад, серед яких і Чортків. За умовами конкурсу потрібно було представити найбільш успішний приклад цифровізації свого містечка. Працівники сектору інформаційно-програмного забезпечення Чортківської міської ради Богдан Школьницький та Олександр Шликов подали заявку на участь у конкурсі, в якій і презентували мобільний додаток «Чортків Smart».  За результатами відбору Чортків переміг у номінації  «Розбудова цифрової громади».

 «Вже більше року у нашій громаді успішно працює мобільний додаток Чортків Smart. Як на мене, то це хороший приклад цифровізації громади, бо саме завдяки застосунку можна дізнатися найсвіжіші новини, ознайомитись із загальною інформацією про місто (історія, сьогодення міста, сакральні споруди, музеї, культурно-масові та спортивні заходи), оглянути онлайн карту Чорткова, переглянути фотогалерею міста тощо», – розповів Богдан Школьницький. 

Нагадаймо, Чортків Smart – перший міський інформаційно-довідниковий ресурс нашої громади з великим переліком корисних функцій для мешканців та гостей міста. Застосунок працює на операційних системах Android та IOS, тож доступний для завантаження на GooglePlay та AppStore.

 

Посилання для завантаження:

Android – https://play.google.com/store/apps/details

IOS https://itunes.apple.com/…/%D1%87%D0%BE…/id1461453436

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту