Чортків online

ПРОЄКТ порядку денного дев’яносто шостої сесії Чортківської міської ради VІІ скликання, яка відбудеться 23 жовтня 2020 року

  1. Про створення комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чортківської міської ради»  та затвердження його Статуту.

  2. Про внесення змін до штатного розпису Чортківської гімназії імені Маркіяна Шашкевича Чортківської міської ради Тернопільської області.

  3. Про зміну найменування закладу освіти приєднаної сільської територіальної громади та затвердження його Статуту у новій редакції.

  4. Про внесення змін до рішення міської ради від 02 грудня 2019 року №1706 «Про затвердження Плану діяльності Чортківської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік».

  5. Про звільнення від орендної плати.

  6. Про внесення змін до рішення міської ради від 28 лютого 2019 р. «Про затвердження Програми мобілізації зусиль Чортківської міської ради, Чортківського управління ГУ ДФС у Тернопільській області по забезпеченню надходжень до міського бюджету на 2019-2021 роки».

  7. Про внесення змін до штатного розпису територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Чорткова.

  8. Про внесення змін до рішення міської ради від 20 грудня 2019 року №1699 «Про затвердження Програми по забезпеченню пільгових категорій  жителів  міста  Чорткова лікарськими  засобами   у  разі  амбулаторного лікування на 2020-2022 роки».

  9. Про внесення змін до рішення міської ради від 20 грудня 2019 року №1690 «Про затвердження Програми підтримки осіб міста Чорткова, які брали участь в антитерористичній операції, в операції Об’єднаних сил, членів їх сімей та сімей загиблих під час їх проведення на 2020-2022 роки».

  10. Про внесення змін до рішення міської ради від 17 березня 2020 року №1843 «Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян (мешканців м. Чортків) в залізничному транспорті приміського сполучення на 2020 рік».

  11. Про визнання одержувачем коштів Службу автомобільних доріг у Тернопільській області для проведення співфінансування на договірних засадах поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення.

  12. Про внесення змін та затвердження нової редакції Статуту комунального підприємства «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради.

  13. Про передачу на баланс КП «Благоустрій», КП «Міськсвітло» транспортних засобів.

  14. Про затвердження звіту про виконання Білівського сільського бюджету за 1 півріччя 2020 року.

  15. Про затвердження звіту про виконання Бичківського сільського бюджету за I півріччя 2020 року.

  16. Про затвердження звіту про виконання Росохацького сільського бюджету за I півріччя 2020 року.

  17. Про затвердження звіту про виконання Скородинського сільського бюджету за I півріччя 2020 року.

  18. Про затвердження звіту про виконання Горішньовигнанського сільського бюджету за I півріччя 2020 року.

  19. Про затвердження звіту про виконання Пастушівського сільського бюджету за I півріччя 2020 року.

  20. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2020 року.

  21. Про затвердження угоди між Чортківською міською радою та Чортківською районною радою.

  22. Про внесення змін до рішення міської ради від 20 грудня 2019 року № 1718 «Про міський бюджет на 2020 рік».

  23. Про внесення змін до рішення Бичківської сільської ради від 23 грудня 2019 року № 505  «Про  Бичківський сільський бюджет на 2020 рік».

  24. Про внесення змін до рішення Скородинської сільської ради від 24 грудня 2019 року № 461 «Про сільський бюджет на 2020 рік».

  25. Про внесення змін до рішення Пастушівської сільської ради від 21 грудня 2019 року № 299 «Про Пастушівський сільський бюджет на 2020 рік».

  26. Про внесення змін до рішення Росохацької сільської ради від 21 грудня 2019 року № 378 «Про сільський бюджет на 2020 рік».

  27. Про затвердження ( про відмову у затвердженні) детального плану території (зміна цільового призначення) житлової забудови по вул. Ольги Кобилянської в м. Чорткові Тернопільської області.

  28. Про затвердження (про відмову у затвердженні) детального плану території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури по вул. Олеся Гончара, 21 А в м. Чорткові Тернопільської області.

  29. Про затвердження (про відмову у затвердженні) детального плану території ( (зміна цільового призначення) земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку по вулиці Лісова , 33 в м. Чорткові Тернопільської області.

                  

  1. Про затвердження (про відмову у затвердженні) детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Степана Бандери, 29 в м. Чорткові Тернопільської області.

  2. Про надання дозволу ( про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості вул. Івана Франка, 2 Б, с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

  3. Про надання дозволу ( про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

  4. Про надання дозволу ( про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаражу по вул. Дмитра Пігути ( біля будинку № 15) в м. Чорткові.

  5. Про надання дозволу ( про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Тараса Шевченка (біля будинку №84) в м. Чорткові.

                 

  1. Про надання дозволу ( про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаражу по вул. Івана Котляревського  в м. Чорткові.

  2. Про надання дозволу ( про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові Тернопільської області.

  3. Про надання дозволу ( про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для обслуговування багатоквартирного житлового будинку вул. Монастирська, 22 А м. Чортків Тернопільської області.

  4. Про надання дозволу ( про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для ведення особистого селянського господарства по вул. Ваврінова, с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

  5. Про надання дозволу КП «Парковий культурно-спортивний комплекс » на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,34 га в постійне користування для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури  і спорту по вул. Шкільна, 22 (територія стадіону) в с. Біла    Чортківського району.

  6. Про затвердження акту про встановлення факту користування земельними ділянками громадянам с. Біла Чортківського району Тернопільської області .

  7. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність (оренду) в с. Бичківці   Чортківського району Тернопільської області .

  8. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність (оренду) в с. Біла  Чортківського району Тернопільської області .

  9. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність (оренду) в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області .

  10. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність (оренду) в с. Скородинці  Чортківського району Тернопільської області .

  11. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність (оренду) в м. Чорткові Тернопільської області .

  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області .

  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок с. Біла Чортківського району Тернопільської області .

48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок с. Пастуше Чортківського району Тернопільської області .

49. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок  с. Переходи  Чортківського району  Тернопільської області  .

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок   с. Росохач Чортківського району        Тернопільської області .

  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області  .

52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок   м. Чортків Тернопільської області .

53. Про передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок  с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

54. Про передачу  громадянам безоплатно у власність земельних ділянок  с. Горішня Вигнанка  Чортківського району Тернопільської області.

  1. Про передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в м. Чорткові  Тернопільської області.

  2. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача у власність громадянам с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

  3. Про надання дозволу Представництву Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території Єврейського кладовища як  території історико-культурного призначення по вул. Дмитра Пігути, 31-Б – Незалежності,  24-А в м. Чорткові.

                  

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) площею 0,0725 га у власність Бадлюк Анні Миколаївні із земель наданих для ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   по вул. Золотарка в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

  2. Про погодження поділу земельної ділянки  ТзОВ      «Тернопільавтотранс»  по вул. Копичинецька   в м. Чорткові.

  3. Про передачу земельної ділянки загальною площею 0,2060 га в постійне користування  Управління    культури, релігії та туризму для будівництва та обслуговування будівель  закладів освіти ( обслуговування  будівлі музичної школи) по вул. Степана Бандери, 71 в м. Чорткові.

  4. Про надання дозволу Чортківській міській раді на складання технічної документації з інвентаризації  земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів  освіти ( обслуговування ДНЗ №1) по вул. Катерини Рубчакової , 22-А в м. Чорткові .

  5. Про надання дозволу Управлінню освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,5000 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти                        (обслуговування ДНЗ №5 ) по вул. Остапа  Маньовського,1 в м. Чорткові.        

  6. Про надання дозволу ( про відмову у наданні дозволу) Марцинів Марії Степанівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0062 га у власність для будівництва   індивідуального гаража по вул. Млинарській в м. Чорткові .

  7. Про надання дозволу ( про відмову у наданні дозволу) Кубрак Зоряні Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0062 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Млинарській в м. Чорткові.

  8. Про надання дозволу Горбенко Анні Леонідівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1037 га у власність   для ведення  особистого селянського  господарства по вул. Бучацька  в м. Чорткові .

  9. Про надання дозволу Рицар Ірині Петрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2560  га у власність   для ведення  особистого селянського господарства по вул. Кадуб в с. Біла  Чортківського району Тернопільської  області.

  10. Про надання дозволу Шульськіій Оксані Андріївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га у власність для ведення особистого селянського  господарства по вул. Назарія Яремчука в м. Чорткові.

  11. Про надання дозволу Опер Миколі Євстаховичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000  га у власність для ведення особистого   селянського  господарства по вул. Бердо в м. Чорткові .

  12. Про надання дозволу Іваськів Ользі Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200  га у власність для ведення особистого  селянського  господарства по вул. Вітовського в м. Чорткові.

  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2336 га в постійне користування ОСББ «МРІЯ» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Тараса Шевченка, 30 в м. Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1913 га в постійне користування ОСББ «НАША ЩАСЛИВА ОСЕЛЯ» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Весняна, 9 в м. Чорткові.

  2. Про надання дозволу ФОП Дармограй Олегу Павловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0506 га в оренду для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку ( обслуговування комплексу) по вул. Князя Володимира Великого, 29 В у м. Чорткові.

  3. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки площею   0,0035 га у власність Білоусу Андрію Ярославовичу для будівництва індивідуального  гаража по вул. Млинарська в м. Чорткові.

  4. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки площею 0,0779 га у власність  Козій Євгену Йосиповичу для будівництва і обслуговування   житлового будинку господарських будівель і споруд по вул. Об’їзна, 30 в м. Чорткові.

  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3000 га в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного

житлового будинку «Любисток 9 »  для будівництва і обслуговування багатоквартирного  житлового будинку   по вул. Незалежності, 86  в м. Чорткові.

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2815 га в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «Рідна оселя-84» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Незалежності, 84  в м. Чорткові .

  2. Про затвердження комісійного акту Боднару Володимиру Павловичу щодо не порушення межі земельної ділянки площею 0,0196 га по вул. Залізнична, 6 в м. Чорткові.

  3. Про затвердження комісійного акту Лебедевій Людмилі Зеновіївні щодо не порушення межі земельної ділянки площею 0,0608 га по вул. Замкова,72 в м. Чорткові.

  4. Про затвердження комісійного акту ОСББ «Під замком – 2013»  щодо не порушення межі земельної ділянки площею 0,0961 га по вул. Замкова,6 в м. Чорткові.

  5. Про припинення строку  дії договору оренди земельної  ділянки  від 10 квітня  2009  року укладеного між Чортківською міською радою та ФОП  Мостівською Ольгою Богданівною  по вул. Богдана Лепкого  в м.  Чорткові.

  6. Про припинення строку дії договору оренди земельної ділянки від 14.02.2018 року, укладеного між Чортківської міською радою та ТзОВ «РУТА-ФАРМ» по вул. Копичинецька, 22 А в м. Чорткові.

  7. Про надання дозволу ТОВ «МЕДРЕН» на укладення договору оренди земельної ділянки площею  0,0220 га  по вул. Копичинецька, 22 А в м. Чорткові.

  8. Про затвердження акту про встановлення факту користування земельними ділянками громадянам с.Росохач Чортківського району Тернопільської області.

  9. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність (оренду) в с.Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області. 

85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам  безоплатно у власність земельних ділянок  ( в с.Горішня Вигнанка  Чортківського району Тернопільської області ).

86. Про передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Біла  Чортківського району Тернопільської області.

  1. Про надання дозволу Парасюк Ігорю Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0063 га у власність для будівництва  індивідуального гаража по вул. Незалежності,56 а в м. Чорткові.

  2. Про надання дозволу Коцюк Марії Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0027 га у власність для будівництва          індивідуального гаража по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові.

  3. Про надання дозволу (Про відмову у наданні дозволу) Кулій Галині Йосипівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0317  га у власність для ведення особистого  селянського господарства.  

  4. Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0043 га та про її продаж на земельних торгах у формі аукціону по вулиці  Монастирська в м. Чорткові   ( в сумі 12 278.00грн.)

  5. Про припинення строку  дії договору оренди земельної  ділянки  від 10 вересня 2009     року, укладеного між Чортківською міською радою та ФОП Євсюковим Олександром      Олександровичем по вул. Степана Бандери,10  в м.  Чорткові.

  6. Про надання дозволу ФОП Євсюкову Олександру   Олександровичу на укладення   договору оренди земельної  ділянки  терміном на 10 років по вул. Степана Бандери,10 в м. Чорткові.

  7. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки укладеного між Чортківською міською радою та ПАТ «Концерн Галнафтогаз» терміном на 10 років по вул.Степана Бандери, 91 в м.Чорткові. (не погоджено).

  8. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки загальною   площею- 0.2098 га ВАТ «Тернопільобленерго» в оренду для розміщення, будівництва,  експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі  електричної та теплової енергії по вул.  Об’їзна в м. Чорткові (терміном на 10 років) .             

  9. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки (зміна  цільового призначення)  площею 0,2669 га яка перебуває у власності  Корнєвої Наталії  Остапівни  із земель  для ведення особистого селянського господарства в землі для    будівництва і обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування по вул.  Олени Теліги,24   в м. Чорткові.       

  10. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність    Меленюк Степану Івановичу   для  будівництва індивідуального гаража  загальною площею 0,0035 га по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові.         

  11. Про погодження поділу земельної ділянки ТзОВ «ЧІЛМЗ »  по вул. Залізнична  в м. Чорткові.           

98. Про надання дозволу Ковбаснюку Богдану Костянтиновичу на викуп земельної ділянки 

площею- 0.0357 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури  

(адміністративних будинків, офісних  приміщень та інших будівель громадської забудови, 

які використовуються для здійснення підприємницької діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) по вул.Андрея Шептицького,11 в м.Чорткові. 

  1. Про передачу безоплатно у власність земельної частки (паю) гр. Лисаманко Анні Михайлівні площею 0.7608 га на території Білівської сільської ради, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 6125581000: 01:005:2108.

  2. Про передачу безоплатно у власність земельної частки (паю) гр. Германюк Богдану Богдановичу площею 2.0236  га на території Білівської сільської ради, для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва. 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту