Чортків online

9 листопада – Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народних мистецтв

Шановні працівники культури Чортківської громади, прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята! Високо ціную Ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без Вашої підтримки та розуміння, без Вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу Ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи та досягнення.
 
Викладачі Чортківської міської музичної школи, бібліотекарі нашої громади, фахівці Чортківського краєзнавчого музею, клубні працівники, народні умільці, зрештою – колектив управління культури, релігії та туризму міської ради – ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на вдячність та повагу!
 
Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.
 
З повагою – голова Чортківської міської об’єднаної територіальної громади Володимир Шматько
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту