Чортків online

Чортківській міській раді презентували проєкт у сфері протидії торгівлі людьми

У Чортківській громаді розуміють важливість координації зусиль у роботі з протидії торгівлі людьми. Тому керівництво ОТГ націлене забезпечувати безперешкодний доступ до інформації щодо надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми. Так, в рамках проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб‘єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації у Тернопільській та Чернівецькій області» відбулася робоча зустріч за участі представниць громадської організації «ТМЖК «Відродження нації».
 
Під час зустрічі обговорили робочі питання та можливість співпраці в аспекті протидії торгівлі людьми в межах діяльності нашої громади. Важливе налагодження ефективної взаємодії між владою, громадськими організаціями та місцевим самоврядуванням сприятиме виконанню законодавства у сфері надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми, налагодженню механізму взаємодії влади, керівництва об’єднаних територіальних громад та неурядових організацій.
 
Проєкт реалізовується за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні IOM Ukraine та за сприяння Управління сім’ї та молоді Тернопільської ОДА.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту