Чортків online

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО першого чергового засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради 26 листопада 2020 року

  1. Про затвердження регламенту виконавчого комітету Чортківської міської ради VIII скликання.

 

  1. Про затвердження оновленого складу житлової комісії при виконавчому комітеті Чортківської міської ради.

 

  1. Про затвердження положення та складу комісії з питань видачі посвідчень реабілітованим, які мають право на передбачені Законом України « Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917 – 1991 років» пільги при виконавчому комітеті Чортківської міської ради.

 

  1. Про затвердження положення та складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чортківської міської ради.

 

  1. Про схвалення звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2020 року.

 

  1. Про надання дозволу на списання основних засобів.

 

  1. Про затвердження актів приймання – передачі будівель, споруд та іншого майна Горішньовигнанської сільської ради та Пастушівської сільської ради до територіальної громади міста Чорткова.

 

  1. Про надання дозволу на укладення договорів оренди елементів благоустрою.

 

  1. Про продовження терміну дії паспорта прив’язки трьох блокованих тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності по вул.. Івана Франка, с. Росохач, Чортківського району.

 

  1. Про продовження (відмову у продовженні) терміну дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами – білбордів в м. Чортків по вул.. Незалежності (1 шт.) та вул.. Копичинецька (2 шт. ) рекламному агентству «Star».

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул.. Степана Мельничука,3, м. Чортків. Власник – Борса Борис Володимирович.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул. Степана Мельничука,3А м. Чортків. Власник – Рудий Андрій Зеновійович.

 

  1. Про звільнення від оплати за тимчасове користування місцями для розміщення рекламних засобів на території м. Чортків ФОП Гарасим’яка Михайла Ярославовича.

 

  1. Про зміну поштової адреси на нежитлову будівлю, магазин по вул. Млинарська, 8А м. Чортків. Власник – Кульчицький Павло Васильович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю по вул.. Дениса Січинського,47 гараж №3 м. Чортків. Власник – Южда Володимир Йосипович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитловий будинок по вул. Петра Чубинського,1 м. Чортків. Власник – Іжевська Галина Ярославівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на індивідуальний житловий будинок з господарськими будівлями і спорудами по вул. Затишна, 15 м. Чортків. Власник – Присяжний Андрій Ярославович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на квартиру № 1 по вул.. Степана Бандери,8А м. Чортків. Власник – Блажків Лариса Казимирівна.

 

  1. Про затвердження Положення про порядок надання ритуальних послуг на території Чортківської міської територіальної громади.

 

  1. Про затвердження мережі автобусних маршрутів загального користування та типового договору на перевезення пасажирів у Чортківській міській територіальній громаді.

 

  1. Про зарахування коштів витрачених на проведення ремонтних робіт в будинку №5 по вул. Богдана Лепкого м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу на прийняття на баланс комунального підприємства «Благоустрій» транспортного засобу.

 

  1. Про зняття з балансу комунального підприємства «Чортків дім» будинку № 11А по вул. Дениса Січинського в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу на облаштування пішохідної доріжки по вулиці Молодіжна в місті Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території міста Чорткова.

 

  1. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень по вул.. Дениса Січинського в місті Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень та проведення демонтажу пожежної водойми.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту