Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного другого пленарного засідання другої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, яке відбудеться 27 листопада 2020 року

1.Про визнання повноважень депутата Чортківської міської ради VІІІ-го скликання.

  1. Про затвердження Регламенту Чортківської міської ради VІІІ- го скликання.

3.Про закріплення депутатів  Чортківської міської ради за територіальними округами.

  1. Про внесення змін до Програми розвитку інвестиційного клімату в м. Чортків на 2017-2021 роки затвердженої рішенням міської ради від 06 квітня 2017 року №585 зі змінами

5.Про затвердження Плану діяльності Чортківської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на  2021 рік.

6.Про деякі питання оренди комунального майна Чортківської міської територіальної громади.

  1. Про порядок розподілу орендної плати за користування комунальним майном.

8.Про продовження договору оренди комунального майна без проведення аукціону.

9.Про оголошення аукціону на продовження договору оренди комунального майна від 02.01.2013 №01/13,  укладеного  між Чортківською міською радою та Чортківським ОК МБТІ.

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 20 грудня 2019 року №1699 «Про затвердження Програми по забезпеченню пільгових категорій  жителів  міста  Чорткова лікарськими  засобами   у  разі  амбулаторного лікування на 2020-2022 роки».

  2. Про внесення змін до рішення міської ради від 12 грудня 2017 року №887 «Про затвердження Програми «Милосердя» на 2018-2020 роки».

  3. Про внесення змін до рішення міської ради від 12 грудня 2017 року №886 « Про затвердження Програми соціальної підтримки малозахищених верств населення «Турбота»  на 2018-2020 роки».

  4. Про затвердження звіту про виконання Білівського сільського бюджету за 9-ть місяців 2020 року.

  5. Про затвердження звіту про виконання Бичківського сільського бюджету за 9 місяців 2020 року.

15 Про затвердження звіту про виконання Росохацького сільського бюджету за  9-ть місяців 2020 року.

16.Про затвердження звіту про виконання Скородинського сільського бюджету за 9-ть місяців  2020 року.

  1. Про затвердження звіту про виконання Горішньовигнанського сільського бюджету за 9-ть місяців 2020 року.

  2. Про затвердження звіту про виконання Пастушівського сільського бюджету за 9-ть місяців 2020 року.

  3. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 9-ть місяців 2020 року.

  4. Про внесення змін до рішення міської ради від 17 березня 2020 року №1839 «Про затвердження Горішньовигнанського сільського бюджету на 2020 рік».

  5. Про внесення змін до рішення Пастушівської сільської ради від 21 грудня  2019 року № 299 «Про Пастушівський сільський бюджет на 2020 рік».

  6. Про внесення змін до рішення Білівської сільської ради від 16 грудня 2019  №1227 «Про  сільський  бюджет  на 2020 рік».

  7. Про внесення змін до рішення Росохацької сільської ради від 21 грудня 2019  № 378  «Про  сільський  бюджет  на 2020 рік».

  8. Про внесення змін до рішення Бичківської сільської ради від 23 грудня 2019 року №505   «Про  Бичківський сільський бюджет на 2020 рік».

  9. Про внесення змін до рішення Скородинської сільської ради від 24 грудня 2019 року № 461 « Про сільський бюджет на 2020 рік».

  10. Про передачу транспортного засобу на баланс КП « Благоустрій».

  11. Про затвердження (про відмову у затвердженні) детального плану території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури по вул. Олеся Гончара, 21 А в м. Чорткові Тернопільської області.

28.Про затвердження (про відмову у затвердженні) детального плану території (зміна цільового призначення) житлової забудови по вул. Ольги Кобилянської в м. Чорткові Тернопільської області.

29.Про надання дозволу (про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаража по                      вул. Галицька в м. Чортків Тернопільської області.

30.Про надання дозволу (про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Дениса Січинського в м. Чортків Тернопільської області (не погоджено).

31.Про надання дозволу (про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Дениса Січинського в м. Чортків Тернопільської області (не погоджено).

32.Про надання дозволу (про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуальних гаражів по                      вул. Незалежності в м. Чортків Тернопільської області.

33.Про надання дозволу (про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для індивідуального садівництва по вул. Дмитра Пігути в місті Чортків Тернопільської області.

34.Про затвердження (про відмову у затвердженні) детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Михайла Грушевського в м. Чорткові Тернопільської області (не погоджено).

35.Про надання дозволу (про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вул. Незалежності в м. Чортків Тернопільської області.

36.Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) окремими лотами.

37.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м.Чорткові Тернопільської області.

38.Про затвердження акту про встановлення факту користування земельними ділянками  громадянам с.Біла  Чортківського району Тернопільської області.

39.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у   власність (оренду) в с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

40.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у   власність (оренду) в с.Бичківці  Чортківського району Тернопільської області.

41.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у   власність (оренду) в с.Горішня Вигнанка  Чортківського району Тернопільської області. 

42.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у    власність (оренду) в с.Росохач Чортківського району Тернопільської області. 

43.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в місті Чорткові  Тернопільської області.

44.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

45.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с.Бичківці  Чортківського району Тернопільської області.

46.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам  безоплатно у власність земельних ділянок в с.Переходи  Чортківського району  Тернопільської області.

47.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с.Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

48.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам  безоплатно у власність земельних ділянок в с.Росохач Чортківського району Тернопільської області.

49.Про передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в м.Чорткові      Тернопільської області. 

50.Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки (зміна цільового призначення земельної  ділянки) площею 0,1618 га, яка перебуває у власності Боднара Ярослава Кириловича  для ведення особистого селянського господарства в с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.    

51.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передача у власність громадянам  с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

52.Про надання дозволу Представництву Американського   об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту  землеустрою щодо організації і встановлення меж території Єврейського кладовища як  території історико-культурного призначення по вул. Дмитра Пігути,31-Б – Незалежності,  24-А в м. Чорткові

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту