Чортків online

Увага! Конкурс на заміщення посади

Управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади консультанта комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чортківської міської ради», яка знаходиться за адресою: м. Чортків, вул. Т. Шевченка, 21.
Кількість посад – 3.
 
Конкурс відбудеться 21 грудня 2020 року о 10-й год. за адресою: Тернопільська обл., м. Чортків, вул. Т.Шевченка, 21.
Претендентам необхідно подати (особисто або поштою) наступні документи:
– копію паспорта громадянина України;
– письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається автобіографія та/або резюме у довільній   формі;
– копію трудової книжки;
– копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
– письмову згоду на збір та обробку персональних даних.
 
Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.
 
На посаду консультантів призначаються особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, організаторські здібності, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.
 
За додатковою інформацією звертатися в управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради (м. Чортків, вул. Т.Шевченка, 21, 2 поверх, каб. 20-22, тел. (03552) 2-12-77.
Документи приймаються до 15.00 год. 18 грудня 2020 р. за адресою: 48501, м. Чортків, вул. Т.Шевченка, 21. Тел.(03552) 2-12-77; e-mail: y yomschmr@chortkivmr.gov.ua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту