Чортків online

Обмін досвідом: Чортків відвідала делегація з Гніванської громади

Сьогодні, 12 січня, з метою обміну досвідом в управлінні та забезпеченні діяльності громад до Чорткова завітали представники місцевої влади Гніванської територіальної громади з Вінничини.
 
Голова Чортківської громади Володимир Шматько представив колективу міської ради гостей – голову Гніванської ОТГ Володимира Кулешова, його заступника Віталія Мазура та керівників структурних підрозділів Гніванської міської ради. Володимир Кулешов зазначив, що у зв’язку з утворенням Гніванської громади є необхідність у суттєвій реорганізації їхньої міської ради. Зокрема гості цікавились моделлю структури міської ради Чорткова, деталями роботи управління комунального господарства, юридичного відділу, відділу ДАБІ, проведенням тендерних процедур тощо. Протягом дня гості із Гніваня спостерігатимуть за роботою органів виконавчої влади Чорткова.
 
Цікаво, що голова Гніванської ОТГ Володимир Кулешов вперше побував у Чорткові ще у 1988 році, будучи гравцем футбольного клубу із Вінниці «Інтеграл». Тоді вінничани у важкому матчі здобули перемогу над іменитим чортківським «Кристалом» із рахунком 3:2. Частково пов’язаний із Чортковом і Віталій Мазур, вірніше селище Брацлав, де він донедавно був селищним головою. Мало хто знає, але у Чорткова та Брацлава є спільні сторінки історії. У 1618 році родичка Станіслава Гольського передала Чортківський замок у володіння брацлавського воєводи Стефана Потоцького.
 
?Слідкуйте за новинами на інших майданчиках:
#Сайтhttps://www.chortkivmr.gov.ua/
#Телеграмhttps://t.me/chortkiv_city_council
#Іnstagramhttps://www.instagram.com/chortkiv_city_council/
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту