Чортків online

Розпочато прийом пропозицій щодо укладання договору про відшкодування вартості препаратів інсуліну

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.03.2016 №239 «Деякі питання відшкодування вартості препаратів інсуліну», та з метою забезпечення доступності лікарських засобів на території Чортківської міської територіальної громади, управління соціального захисту та охорони здоров’я Чортківської міської ради повідомляє про визначення суб’єктів господарювання, які будуть здійснювати відпуск препаратів інсуліну на підставі виписаних рецептів у 2021 році.

            Умови: аптечні заклади повинні бути розташовані на території Чортківської міської територіальної громади та мати розширену мережу аптек, мати ліцензію на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами, бути готовими працювати в борг з відстроченням терміну платежу, щоденного контролю виконання договору, а також ціни на препарати інсуліну повинні бути в межах референтних.

           Перелік документів, які необхідно подати:

     Перевага буде надаватися тим суб’єктам господарювання, які відповідатимуть вищеназваним вимогам та запропонують найнижчі ціни.

Документи подавати до 21.01.2021 року включно в управління соціального захисту та охорони здоров’я Чортківської міської ради (м.Чортків, вул.Шевченка, 21, 1 поверх (ліве крило), кабінет №12).

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту