Чортків online

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО п’ятого чергового засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради 27 січня 2021 року

  1. Про встановлення вартості харчування однієї дитини в закладах дошкільної освіти Чортківської міської ради на 2021 рік.

 

  1. Про встановлення , за кошти міського бюджету, вартості харчування для дітей пільгових категорій в закладах загальної середньої освіти Чортківської міської ради на 2021 рік.

 

  1. Про Про затвердження проєктно-кошторисної документації.

 

  1. Про забезпечення перевезення дітей с. Пастуше до закладів освіти.

 

  1. Про створення комісії з питань економічної обґрунтованості регульованих тарифів.

 

  1. Про затвердження Інструкції по роботі в інформаційній мережі Чортківської міської ради.

 

  1. Про реалізацію проєкту «Відкрите Місто: посилення участі громадян розвитку місцевої громади» в Чортківській МТГ.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на житловий будинок з господарськими будівлями по вул. Броварова, 16Б, м. Чортків. Власник – Назарчук Алла Богданівна.

 

  1. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно, квартиру № 16 в будинку квартирного типу по вул. Незалежності,63 в місті Чорткові.

 

  1. Про визначення місць для провадження тимчасової торгівельної діяльності на території міста Чорткова у 2021 році.

 

  1. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою між Чортківською міською радою та ФОП Борис Ольгою Андріївною.

 

  1. Про тимчасове влаштування малолітньої дитини

 

  1. Про надання дозволу Королю Сергію Ярославовичу на дарування належної йому 1/7 частини житлового будинку з відповідною частиною господарських будівель та споруд своїй сестрі Ненчин Ользі Ярославівні.

 

  1. Про надання дозволу Королю Ярославу Антоновичу  на дарування належних йому 3/7 частини житлового будинку з відповідною частиною господарських будівель та споруд своїй сестрі Ненчин Ользі Ярославівні.

 

  1. Про надання дозволу Король Галині Михайлівні на дарування належної йому 1/7 частини житлового будинку з відповідною частиною господарських будівель та споруд своїй дочці Ненчин Ользі Ярославівні.

 

  1. Про надання дозволу Королю Віталію Ярославовичу на дарування належної йому 1/7 частини житлового будинку з відповідною частиною господарських будівель та споруд своїй сестрі Ненчин Ользі Ярославівні.

 

  1. Про надання дозволу гр.. Ковалюку Петру Володимировичу на виділення в окремий об’єкт 31/50 частин житлового будинку, господарських будівель та споруд, та присвоєння поштової адреси.

 

  1. Про надання дозволу гр. Гевко Галині Іванівні на виділення в окремий об’єкт 19/50 частин житлового будинку, господарських будівель та споруд, та присвоєння поштової адреси.

 

  1. Про надання дозволу на безкоштовну передачу майна.

 

  1. Про ліквідацію тендерного комітету.

 

  1. Про затвердження положення про уповноважену особу (осіб) з питань організації та проведення закупівель Чортківської міської ради в новій редакції.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту