Чортків online

Як працюють нещодавно відкриті мультифункціональні спортивні майданчики у Чорткові?

 
✅Протягом минулого року у Чорткові з’явилися два сучасні багатофункціональні спортивні комплекси – поруч із стадіоном «Харчовик» та по вул. Січинського, в мікрорайоні Кадуб. Будівництво першого вартувало 1 млн. 952 тис. грн, іншого – 3 млн. 780 тис грн Відкрилися майданчики майже одночасно, з різницею в декілька місяців: один – влітку, а інший – на початку осені.
✅І, здається, пройшло вже не так багато часу із початку експлуатації спорткомплексів, а вони вже встигли стали улюбленими місцями проведення дозвілля для багатьох чортків’ян. Ще б пак! Обидва майданчики розділені на секції, встелені спеціалізованим поліуретановим покриттям та обладнані всім необхідним для гри в баскетбол, волейбол, великий теніс, футбол та гандбол.
✅Варто зазначити, що працюють спортивні комплекси щодня з 8:00 до 22:00 години, без вихідних та перерв. Вхід для всіх охочих вільний та безкоштовний. Проте, якщо ви з друзями захочете самостійно організувати турнір чи змагання з певного виду спорту, то можна орендувати цілий майданчик на визначений час, просто попередньо зателефонувавши відповідальній особі. (066 989 53 90)
✅До слова, за належний вигляд та відповідне функціонування майданчиків відповідає комунальне підприємство «Парковий культурно-спортивний комплекс».
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту