Чортків online

У міській раді нагородили учасників онлайн фестивалю «Василів день»

Сьогодні, 29 січня, у сесійній залі Чортківської міської ради відбулося нагородження керівників творчих колективів, які взяли участь в онлайн фестивалі «Василів день. Загалом, до флешмобу долучилося 43 учасники –  творчі колективи, солісти, ансамблі, хористи  Чортківської та Заводської громад.

Вітали та вручали подарунки присутнім заступниця міського голови Людмила Колісник, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Ольга Череднікова та начальниця управління культури, релігії та туризму Ольга Дембіцька.

«Я дякую кожному, хто підтримав нашу ініціативу  та долучився до фестивалю. На жаль, цього року ми не могли відзначити Василів день у звичному форматі та заколядувати усією громадою на площі Героїв Євромайдану.  Попри це бачимо, що навіть епідемія не в силі  зупинити творчість і знайшлося так багато талановитих чортків’ян, які виконали умови та взяли участь у нашому  онлайн флешмобі», – звернулася до присутніх Ольга Дембіцька.

Серед учасників – творчі колективи та ансамблі громади, вихованці будинку культури, музичної школи, театрально-вокальної студії «Едельвейс», Чортківського міського комунального центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю “Дорога в життя”, парафіяльний хор, учні загальноосвітніх навчальних закладів, вихованці дитячих садочків. Доєдналися до флешмобу і таланти сусідньої Заводської ОТГ.

Всі учасники отримали дипломи та сувенірну статуетку. Завершилося нагородження спільним виконанням колядки. Окрім того, присутні змогли поспілкуватися  за чашкою  запашної кави від кав’ярні “Caffeine”.

Нагадаймо, фестиваль «Василів день» проходив в онлайн форматі з 13 по 22 січня. Участь у фестивалі міг взяти будь-хто, потрібно було лише на своїй сторінці у Facebook опублікувати відеоролик (тривалістю до 5 хвилин) із художнім номером та додати хештег #громадаколядує.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту