Чортків online

Новий сміттєвоз, капремонт вул. Незалежності та будівництво тротуарів: про що говорили на нараді з комунальниками

Голова Чортківської міської територіальної громади Володимир Шматько провів змістовну нараду щодо планів роботи з управлінням комунального господарства міської ради та керівниками комунальних підприємств громади.
 
?Вивезення сміття. На нараді обговорювали можливість придбання ще одного сучасного сміттєвоза для потреб Чортківської громади вже у найближчі місяці. Це придбання дозволило би в найкоротші терміни у повній мірі запровадити у Чорткові планово-подвірну систему збору сміття у приватних секторах.
Також йшлося про придбання пресу, який дозволяє пресувати та тюкувати зібрану вторсировину (картон, пластик тощо), після чого її можна продавати спеціальним підприємствам.
Окрім того, розробляється модель, завдяки якій у фоє міської ради з’явиться представник КП «Чортківський ККП». Тут можна буде укладати договори на вивезення сміття, перевірити наявність заборгованості та оплатити послуги у терміналі.
 
?Водоканал. Керівництво водоканалу отримало доручення працювати над заміною водяних мереж по вул. Незалежності, оскільки цьогоріч продовжиться капітальний ремонт дорожнього покриття на даній вулиці. У планах ремонт ділянки дороги від колишнього кафе «Політ» до повороту на вул. Монастирську.
Також водоканал шукатиме шляхи вирішення проблеми із затопленням дороги по вул. Шевченка (в районі магазину «Супутник») після рясних опадів.
 
?Нові вказівники. Управління комунального господарства міської ради отримало доручення розробити та встановити нові дорожні вказівники при в’їздах у Чортківську міську територіальну громаду.
 
?Благоустрій. КП «Чортків дім» розробляє принцип розміщення контейнерних майданчиків для роздільного сортування сміття на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків.
КП «Благоустрій» проводить тендер на закупівлю бруківки, якою вимощуватимуть тротуари по вул. Монастирська, Хичія, Мельника, Млинарська, Теліги.
 
?Кладовища. КП «Ритуальна служба» продовжує інвентаризацію центрального міського кладовища по вул. Ст.Бандери, а також займається зрізкою всіх великогабаритних дерев на всіх цвинтарях громади.
 
?Стадіон. КП «Парковий культурно-спортивний комплекс» отримав доручення виготовити проектно-кошторисну документація на реконструкцію стадіону «Харчовик» та будівництво футбольного поля зі штучною травою розміром 60х40 м.
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту