Чортків online

Незаконну величезну рекламну вивіску на вул. Гончара у Чорткові демонтують

Величезну незаконну рекламну вивіску, що розмістив приватний підприємець на будівлі по вул. Гончара, 9А у Чорткові – демонтують до 1 березня. Власники магазину двічі порушили правила розміщення рекламних вивісок: вони не лише незаконно її встановили, а ще й не дотримались вимог до стилю вивіски.
 
Таке рішення прийняли сьогодні, 17 лютого, на черговому засіданні виконавчого комітету Чортківської міської ради. Члени виконкому проголосували за відмову у наданні дозволу на розміщення зовнішньої реклами по вул. Гончара, 9А.
 
Причина – підприємець порушив порядок розміщення вивісок (затверджений рішенням міської ради № 842 від 10.11.2017 року «Про затвердження порядку розміщення вивісок в місті Чортків»).
 
Чортківська міська рада вкотре наголошує на важливості дотримання правил розміщення вивісок. У разі невиконання, вивіски, які суперечать відповідності архітектурного стилю центральної частини міста, а також ті, що встановлені без дозволу виконавчого комітету – будуть демонтовані.
Ознайомитись із правилами розміщення рекламних вивісок можна на сайті Чортківської міської ради за адресою: https://www.chortkivmr.gov.ua/nasha-gromada/mistobuduvannya/poryadok-rozmishhennya-vyvisok/?fbclid=IwAR12rkmFVkxq_0153NPyrZe46BFggZays1TzD1ZaJr3r4ezU__aokA_jdds
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту