Чортків online

Міжнародна програма „Європейський Союз для довкілля” (ЕU4Еnvironment)

Повідомляємо Вас про можливість долучення до міжнародної програми „Європейський Союз для довкілля” (ЕU4Еnvironment). Програма  допомагає країнам  Східного  партнерства  (Азербайжан, Білорусь,  Вірменія,  Грузія, Молдова  та  Україна) зберегти свій природний капітал і підвищити екологічний добробут населення, підтримуючи діяльність із захисту довкілля, демонструючи і відкриваючи можливості для більш „зеленого” зростання, а також імплементуючи механізм для кращого управління екологічними ризиками та впливами.

     ЕU4Еnvironment  фінансуються  ЄС  та  реалізуються  консорціумом міжнародних партнерів, включаючи Організацію з економічної співпраці та розвитку  (ОЕСР),  ООН  з  промислового  розвитку  (ЮНІДО),  ООН  з навколишнього середовища ЮНЕП), Європейську економічну комісію ООН (ЄЕК ООН) та Світовий банк. Реалізація  програми  „ЕU4Еnvironment”  на  обласному  рівні  сприяє виконанню „Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки”, що розроблена відповідно до Цілей сталого розвитку України до 2030 року, затверджених Указом Президента України від 30 вересня 2019 року №722.    

     Програма  розрахована  на  малі  та  середні  виробничі підприємства  та передбачає підтримку для отримання ними пакету послуг, який включає:

– розробку  заходів  з  підвищення  ефективності  використання  ресурсів, зменшуючи при цьому відходи, викиди та стоки;

– тренінг за РЕЧВ-тематикою для персоналу та набуття нових знань;

– отримання міжнародного сертифікату та промоматеріалу.

 

     Контактна  особа:  координатор  Центру  ресурсоефективного  та  чистого виробництва у Західному регіоні –  Володимир Попович (тел. +380673707856, e-mail: v.popovych@recpc.org).

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту