Чортків online

Володимир Шматько привітав із 90-літтям жительку Чортківської громади

 
Сьогодні, 11 березня, міський голова Чорткова Володимир Шматько спільно з керуючою справами виконавчого комітету Ольгою Чередніковою та депутатом міської ради Михайлом Підгірняком привітали мешканку села Переходи Дануту Михайлівну Гудзь з 90-літтям.
«Дануто Михайлівно, щиро вітаємо вас із ювілеєм! Бажаємо вам міцного здоров’я, Божого благословення та світлих і радісних днів. Хай здоровими і щасливими зростають Ваші онуки та правнуки, хай у Вашій родині панує злагода і спокій, а оселя повниться достатком! Довгих і щасливих років життя Вам та Вашим рідним», – звернувся до пані Данути Володимир Шматько.
Попри свій поважний вік, ювілярка проживає сама і ще досі порається по господарству.
«Інколи приходить допомагає сусідка, частенько приїздить онучка, привозить продукти. Живу в цій хаті відколи себе пам’ятаю, тут народилося і жило чотири покоління – мій прадід, дідусь, тато з мамою, а тепер я. Більшість родини з Пастушого та і я ціле своє життя провела у рідному селі – тут вчилася, тут і працювала.
У 19 років вийшла заміж. Разом із чоловіком жили в цій хаті, тут народилися і зростали мої сини. 14 років працювала на нафтобазі, 2 – кухарем у військовій частині, а 8 – у колгоспі», – розповіла гостям Данута Михайлівна.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту