Чортків online

Чортків потрапив до всеукраїнського проекту «Місто за вікенд»

 
?Нещодавно відбувся запуск всеукраїнського проекту «Місто за вікенд», який втілив туристичний портал UA.IGotoWorld.com. Спільно з туристичними центрами населених пунктів України організатори створили спецпроект про відпочинок на вікенд.
?Загалом, участь у проекті взяло 35 міст та сіл з цілої країни. Організатори вивчали туристичний потенціал населеного пункту, архітектурні та історичні цікавинки, атракції для туристів тощо. До списку рекомендованих міст, які можна оглянути за вікенд, потрапив і наш Чортків.
?Відтак, на туристичному порталі https://ua.igotoworld.com/projects/weekend/ наше місто отримало окрему сторінку https://ua.igotoworld.com/projects/tic/chortkiv/, де представлена вся необхідна інформація для подорожі на 2-3 дні: найцікавіші пам’ятки, корисні поради, must-do у місті, рекомендації щодо місць харчування і ночівлі, маршрути для самостійної подорожі та екскурсії від кращих гідів, контакти туристичного центру тощо.
?До слова, організатори проекту запустили телеграм-бота, який допоможе туристу зорієнтуватися у місті, покаже, які місця варто відвідати, де можна зупинитися на ночівлю чи смачно попоїсти.
?Варто зазначити, що портал https://ua.igotoworld.com/ щодня відвідує понад 60 тисяч туристів, які планують подорож. Окрім цього, інформація про всеукраїнських проект «Місто за вікенд» з’явиться в прес-релізах топових медіа України, що популяризуватиме проект, а разом з тим рекламуватиме і наш Чортків.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту