Чортків online

ПРОЄКТ порядку денного дванадцятої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 26 березня 2021 року

1.Про роботу Центру надання адміністративних послуг  м. Чорткова за 2020рік.

 

  1. Про роботу Чортківської міської комунальної  дитячо – юнацької спортивної  школи за 2020 рік.  

 3.Про  виконання   Програми по забезпеченню пільгових  категорій  жителів  міста  Чорткова  лікарськими  засобами   у  разі  амбулаторного  лікування  у  2020 році.

4.Про   виконання   Програми  підтримки  осіб  у м. Чорткові,  які страждають   на  рідкісні  захворювання  у 2020 році.

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 96 «Про затвердження Програми соціальної підтримки малозахищених верств громадян  Чортківської  міської територіальної громади « Турбота» на 2021-2023 роки»

6.Про внесення змін та  доповнень до рішення  міської ради від 24 грудня 2020 року № 89         « Про  затвердження Програми « Милосердя на 2021-2023роки».

7.Про внесення змін до Статуту комунального підприємства   «Чортківська  міська стоматологічна поліклініка» Чортківської міської ради.  

8.Про внесення  змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального підприємства « Чортківськиа міська стоматологічна поліклініка» Чортківської міської ради на 2021-2023 роки.  

9.Про затвердження Статуту Чортківської міської  комунальної  дитячо – юнацької спортивної школи Чортківської міської ради Тернопільської області у новій редакції.

10.Про безкоштовну передачу майна.

11.Про затвердження положень про структурні підрозділи виконавчих органів  Чортківської міської ради

12.Про внесення змін та затвердження Програми розвитку туризму в Чортківській міській територіальній громаді на 2021-2023 р. в новій редакції.

13.Про затвердження Програми енергоефективних заходів в бюджетних установах Чортківської міської ради на 2021- 2024 рр.

14.Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури Чортківської міської територіальної громади.

15.Про затвердження організаційної структури комунального підприємства «Чортківський туристично-інформаційний центр» Чортківської міської ради.

16.Про затвердження Положення про оплату праці працівників комунального підприємства «Чортківський туристично-інформаційний центр» Чортківської міської ради.

17.Про затвердження Положення про найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Чортківської міської територіальної громади.

18.Про затвердження цільової Програми збільшення статутного капіталу КП «Чортківське виробниче управління водопровідно – каналізаційного господарства» Чортківської міської ради  на 2021рік.

19.Про затвердження договорів та  угод  з Чортківською міською радою.

20.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №142 « Про  бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2021 рік»

 

21.Про відмову у наданні дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Богдана Хмельницького в місті Чорткові Тернопільської області.

22.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Чортків.

23.Про надання дозволу складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду по вул. Ринок

24.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у   власність (оренду) в с. Бичківці  Чортківського району Тернопільської області.

25.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у   власність (оренду) в с. Біла  Чортківського району Тернопільської області.

26.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у   власність (оренду) в с. Горішня Вигнанка  Чортківського району Тернопільської області.

27.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у   власність (оренду) в с. Росохач  Чортківського району Тернопільської області.

28.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

29.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

30.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

31.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 0,3248 га в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного житлового будинку «ЖИТЛО ЛЮКС 88»  для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку   по вул. Незалежності, 88 в              м. Чортків Тернопільської області.

32.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в місті Чорткові  Тернопільської області.

33.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Бичківці  Тернопільської області.

34.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Біла  Тернопільської області.

35.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Переходи  Тернопільської області.

36.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

37.Про затвердження (про відмову у затвердженні) проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойчуку Стефану Павловичу для ведення особистого селянського господарства площею – 1,8300 га на території Росохацької сільської ради Чортківського району Тернопільської області. (не погодженно).

38.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передача їх у власність громадянам в м. Чорткові Тернопільської області.

39.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передача їх у власність громадянам в с. Бичківці Тернопільської області.

40.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передача їх у власність громадянам в с. Біла Тернопільської області.

41.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передача їх у власність громадянам в с. Пастуше Тернопільської області.

42.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передача їх у власність громадянам в с. Росохач Тернопільської області.

43.Про передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в м. Чортків  Чортківського району Тернопільської області.

44.Про передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Пастуше Чортківського району Тернопільської області.

45.Про передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

46.Про припинення дії договору оренди земельної ділянки, укладеного між Чортківською міською радою та Гураш Марією Ярославівною 10 квітня 2020 року по вул. Монастирська, 22, приміщення 23 в м. Чорткові.

47.Про надання дозволу( про відмову у наданні дозволу) Представництву Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території Єврейського кладовища як території історико-культурного призначення по вул. Дмитра Пігути, 31 Б – Незалежності, 24 А в м. Чорткові.

Теги:

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту