Чортків online

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО дев’ятого чергового засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради 24.03.2021 року

 

1.Про роботу відділу «Центр надання адміністративних послуг» за 2020 рік.

 

2.Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІІ квартал 2021 року.

 

3.Про  включення громадян в списки квартирного обліку для покращення житлових умов.

 

4.Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно, квартиру № 3 в будинку квартирного типу по вул. Івана Франка,22 в місті Чорткові.

 

5.Про безкоштовну передачу майна.

 

6.Про надання дозволу на списання малоцінних необоротних активів.

 

7.Про затвердження актів передачі-приймання установ та майна. (Управління соціального захисту та охорони здоров’я).

 

8.Про затвердження актів передачі-приймання установ та майна. (Управління освіти , молоді та спорту міської ради).

 

9.Про  надання дозволу (відмову у наданні дозволу) Представництву Американського Об’єднання Комітетів для Євреїв бувшого радянського союзу на проведення поверхневих розчищень контурів фундаменту огорожі єврейського кладовища по вул. Дмитра Пігути,31 Б – вул. Незалежності, 24А в місті Чорткові.

 

10.Про надання дозволу на укладення договорів оренди елементів благоустрою.

 

11.Про усунення перешкод у користування землями житлової та громадської забудови комунальної власності по вул. Копичинецька,51 в місті Чорткові Тернопільської області, площею 0,0070 га, шляхом демонтажу самовільно встановленої огорожі.

 

12.Про схвалення цільової Програми збільшення статутного капіталу КП «Чортківське управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради на 2021 рік.

 

13.Про  оголошення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування.

 

14.Про затвердження калькуляції на послуги, що надаються комунальним підприємством « Чортківське виробниче управління водопровідно – каналізаційного господарства» Чортківської міської ради

 

15.Про надання дозволу на проведення ремонту ігрового спортивного майданчика на території парку ім. Івана Франка в м. Чортків.

 

16.Про надання дозволу на облаштування майданчика для паркування автомобільних транспортних засобів по вул.. Дениса Січинського,11 в м. Чортків.

 

17.Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території міста Чорткова.

 

18.Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території парку Моклеків в с. Біла.

 

19.Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території Росохацького старостинського округу № 3 Чортківської міської територіальної громади.

 

20.Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території Білівського старостинського округу № 2 Чортківської міської територіальної громади.

 

21.Про надання дозволу на видалення зелених насаджень по вул. Золотарка,27а в с. Біла.

 

  1. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень по вул. Степана Бандери,15 в м. Чортків.

 

23.Про надання дозволу на безоплатну передачу деревини непромислового використання (дрова).

 

24.Про зміну адреси на нежитловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул. Незалежності, с. Росохач. Власник – Безпалько Іван Ярославович.

 

25.Про зміну адреси на нежитловий будинок  по вул. Рудькова, в м. Чортків. Власник – Мармус Дарія Кіндратівна.

 

26.Про зміну адреси на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул.. Івана Франка в с. Росохач. Власник – Заболотна Ганна Володимирівна.

 

27.Про присвоєння адреси на житловий будинок з вбудованим магазином по вул. Аптечна в м. Чортків. Власник – Паладійчук Олег Тарасович.

 

28.Про присвоєння адреси на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вул.. Романа Купчинського в с. Біла. Власник – Семанчук Олександр Михайлович.

 

29.Про присвоєння адреси на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вул.. Ягільницькав м. Чортків. Власник – Сташків Володимир Зіновійович.

 

30.Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна шляхом присвоєння адреси на житлове приміщення зі складу магазину з житловими приміщеннями по вул.. Ринок, квартира в м. Чортків. Власник – Боднар Наталія Іванівна.

 

31.Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна шляхом присвоєння адреси на житловий будинок  з господарськими будівлями та спорудами по вул. Кадуб, в с. Біла. Власник – Дутчак Галина Олексіївна.

 

32.Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна шляхом присвоєння адреси на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул. Кадуб, в с. Біла.

 

33.Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна шляхом присвоєння адреси на ½ частини нежитлового приміщення по вул.. Копичинецька, в м. Чортків. Власник – Макарчук Наталія Володимирівна.

 

34.Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна шляхом присвоєння адреси на ½ частини нежитлового приміщення по вул.. Копичинецька, в м. Чортків. Власник – Маліцький Віктор Іванович.

 

35.Про надання дозволу (відмову у надання дозволу) Війтюк Наталії Петрівні на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул.. Степана Бандери, в м. Чортків.

 

36.Про доцільність зміни проживання малолітнього

 

37.Про надання дозволу Ерднієвій Валентині Вікторівні при державній реєстрації малолітнього сина присвоїти дитині прізвище за прізвищем матері Ерднієв, ім’я Ілля без присвоєння по батькові.

 

38.Про надання дозволу Байдак С.Р. та Байдак Т.М. від імені малолітнього сина Байдака Дениса Сергійовича на отримання грошової компенсації за належне для отримання частини житлового приміщення.

 

39.Про надання дозволу гр.. Шостак Віталію Богдановичу на дарування належної йому 1/3 частини житлового будинку на 1/1 частини земельної ділянки на ім’я Даньо Ольги Володимирівни.

 

40.Про надання дозволу гр.. Яковець Ользі Романівні на укладення договору купівлі продажу належної їй ½ частини будинку на ім’я  брата Короля П.Т.

 

41.Про надання дозволу неповнолітній Атаманчук Анастасії Володимирівні на продаж належного їй житлового будинку та земельної ділянки, що знаходяться в с. Білобожниця Чортківського району.

 

42.Про надання дозволу гр. Чорненькій Галині Степанівні на дарування належних їй 3/7 частин будинку своїй дочці Дзедзицькій Марії Михайлівні.

 

43.Про надання дозволу гр. Чорненькому Михайлу Романовичу на дарування належної йому 1/7 частини житлового будинку своїй дочці Дзедзицькій Марії Михайлівні.

 

44.Про надання дозволу гр. Шикульській Ользі Михайлівні на дарування належної їй 1/7 частини житлового будинку своїй сестрі Дзедзицькій Марії Михайлівні.

 

45.Про надання дозволу гр. Євчеєвій Оксані Михайлівні на дарування належної їй 1/7 частини житлового будинку своїй сестрі Дзедзицькій Марії Михайлівні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту