Чортків online

У Чортківській громаді впроваджуватимуть Європейську Енергетичну Відзнаку

У четвер, 25 березня, міський голова Володимир Шматько в рамках впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки в рамках проєкту ЕХІТЕ Програми ЄС “Горизонт 2020“спільно із заступницею Людмилою Колісник та начальницею відділу муніципального розвитку, міжнародного співробітництва та енергоефективності  Чортківської міської ради Оксаною Сегін зустрілися із виконавчим директором асоціації енергоефективних міст України Святославом Павлюком, його заступницею Мар’яною Приступою та консультантом з управління проектами Віталієм Волковим.

В ході зустрічі присутні обговорили питання підтримки громади у виконанні зобов’язань в рамках ініціативи «Угода мерів», можливість заснування револьверного фонду та початок впровадження у нашій громаді «Європейської енергетичної відзнаки».

Що таке Європейська Енергетична Відзнака?

?Які переваги отримує Чортківська громада?

«Чортківська громада – одна із небагатьох, яка отримала шанс впровадження «Європейської енергетичної відзнаки». Насамперед, ЄЕВ – це спосіб ефективніше впроваджувати політику енергоефективності у вашому місті.

Впровадження цього інструменту у громаді допоможе вам створити систему постійного удосконалення управління містом, муніципальним господарством.  Це чудовий спосіб інтегрованого розвитку міста, вимірювання прогресу розвитку, отримання звіту та можливість побачити досягнення та нові можливості», – зауважив Святослав Павлюк.

Завершилася зустріч підписанням двосторонньої угоди про співпрацю.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту