Чортків online

На кладовищах Чортківської громади триває зрізка великих небезпечних дерев

Комунальне підприємство «Ритуальна служба», котре опікується благоустроєм всіх кладовищ громади, займається вирішенням проблеми великих дерев на цвинтарях. Деревам, висота яких сягає декілька десятків метрів, не місце на кладовищах, тож для їхньої безпечної зрізки підприємство замовило послуги арбористів.
 
Переможцем тендеру (посилання – https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-03-02-004736-a) на зрізання 32 великогабаритних дерев на кладовищах громади став ФОП «Яловенко Олександр Олександрович» із міста Добропілля Донецької області. Попри очікувану вартість робіт в розмірі 145 тисяч гривень, арбористи із Донеччини виконають роботи значно дешевше – за 80 тисяч.
 
Згідно з договором, спеціалісти зріжуть 26 дерев на центральному міському кладовищі по вул. Ст.Бандери, а ще 6 – на цвинтарі села Біла. Варто зауважити, що вирубка дерев на кладовищі відрізняється складністю: при виконанні робіт необхідно забезпечити повне збереження пам’ятників і огорож. Видалення дерев на кладовищах проводиться із застосуванням альпіністського спорядження.
 
«Саме для наведення порядку на всіх кладовищах Чортківської громади ми і створили окреме комунальне підприємство «Ритуальна служба». Тепер питання благоустрою цвинтарів на їхньому щоденному контролі», – наголосив голова громади Володимир Шматько.
 
Нагадуємо, що КП «Ритуальна служба» надає платні послуги з благоустрою місць поховань (прибирання могили, фарбування хреста чи очистка гранітних пам’ятників тощо).
 
Весь перелік послуг шукайте за посиланням – https://www.chortkivmr.gov.ua/2021/03/05/53126/.
 
За більш детальною інформацією звертайтеся за телефонами:
✅ 067 29 89 969 – Ігор Євгенович (начальник КП «Ритуальна служба»)
✅068 07 96 127 – Надія Йосипівна(головний бухгалтер КП «Ритуальна служба»)
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту