Чортків online

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора Центру культурних послуг міста Чортків ім. К. Рубчакової Чортківської міської ради

Відповідно до ст.ст. 211–215 Закону України “Про культуру” від 14.12.2010 № 2778-VI (зі змінами), рішення сесії Чортківської міської ради  від 26.03.2021 року №327 «Про затвердження положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури Чортківської міської територіальної громади» управління культури та мистецтв Чортківської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директораЦентру культурних послуг міста Чортків ім. К. Рубчакової Чортківської міської ради(далі – Центр)

Кваліфікаційні вимоги до претендента на посаду директора Центру:

Обмеженнящодокандидатів: керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка:

Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі та строк їх подання:

Зазначені  документи для участі у конкурсі подаються особисто упродовж 30 днів з 08.04.2021 року до 08.05.2021 року, за адресою: м. Чортків, Тернопільська  область, вул. Шевченка,21кабінет  №   15 або на електронну пошту:kultura_chortkiv@ukr.net. Інша інформація щодо умов проведення конкурсу, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за місцем подання документів або за телефоном: (03552) 2-38-37.

 Перелік документів є вичерпним. Особи можуть надавати інші документи, які, на їх думку, підтверджують професійні чиморальні якості. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданоїі нформації.

Кандидата на посаду керівника закладу визначає конкурсна комісія за результатами відкритого публічного конкурсного відбору, обов’язковою умовою якого є публічна презентація кандидатами на посаду керівника закладу проектів програм розвитку закладу на один і п’ять років.

Конкурсна комісія складається з дев’яти членів. По три кандидатури до складу конкурсних комісій подають члени трудових колективів відповідних закладів культури, громадські організації, що здійснюють діяльність у сфері культури відповідного функціонального спрямування тауправління культури та мистецтв Чортківської міської ради. Формування персонального складу конкурсних комісій триватиме  протягом 30 днів з дня опублікування оголошення.  Конкурсні комісії проводитимуть перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів. На другому засіданні конкурсні комісії проводитимуть співбесіди з кандидатами, під час яких заслуховуватимуться публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури.

Дата початку формування конкурсної комісії – 08 квітня 2021 року.

Конкурсна комісія складається з дев’яти членів:

Кандидатури до складу конкурсної комісії від трудових колективів обираються на загальних зборах трудового колективу.

Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування можуть подати по три кандидатури  до органу управління.

Кандидатури до складу конкурсної комісії від громадських організацій будуть визначатись шляхом жеребкування, проведеним органом управління.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

  Заявки до складу конкурсної комісії приймаються до 30 квітня 2021 року за адресою: м. Чортків, Тернопільська  область, вул. Шевченка,21кабінет  №   15 або на електронну пошту: kultura_chortkiv@ukr.net.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту