Чортків online

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО дванадцятого чергового засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради 21  квітня  2021 року  

 

 1.Про схвалення звіту про виконання бюджету Чортківської міської територіальної громади за І квартал 2021 року.

 

  1. Про схвалення Програми стимулювання жителів Чортківської міської територіальної громади, які проходять військову службу за контрактом у військових частинах А-3215 та А-1915 Збройних сил України, розташованих на території міста Чорткова на 2021-2023 роки.

 

3.Про  надання дозволу гр. Чекаловській Вікторії Володимирівні на зняття з реєстрації та реєстрацію малолітніх дітей.

 

  1. Про надання дозволу гр. Хрик Ользі Василівні на укладання договору про поділ спадкового майна від імені малолітньої доньки.

 

  1. Про надання дозволу гр. Воробей Світлані Миколаївні на реєстрацію малолітньої дитини.

 

6.Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 27 січня 2021 року №90 «Про встановлення за кошти міського бюджету вартості харчування для дітей пільгових категорій в закладах загальної середньої освіти Чортківської міської ради на 2021 рік».

 

  1. Про встановлення плати за заняття в Чортківському міському комунальному закладі «Палац дітей та юнацтва».

 

  1. Про встановлення плати за заняття в Чортківській міській комунальній дитячо-юнацькій спортивній школі.

 

  1. Про надання дозволу (відмову у наданні дозволу) Представництву Американського Об’єднання Комітетів для Євреїв бувшого радянського союзу на проведення поверхневих розчищень контурів фундаменту огорожі єврейського кладовища по вул. Д. Пігути, 31-Б – вул. Незалежності, 24-А в

 м. Чорткові.

 

10.Про проведення конкурсу на вивезення твердих побутових відходів на території старостинських округів Чортківської міської територіальної громади.

 

11.Про затвердження розрахунку по відшкодуванні різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення і розміром економічно-обгрунтованих витрат на їх надання населенню.

 

12.Про схвалення інвестиційної Програми розвитку Чортківського ККП у сфері поводження з твердими побутовими відходами на 2021-2025 роки.

 

  1. Про надання дозволу на встановлення елементів дитячих ігрових майданчиків в Білівському старостинському окрузі №2 Чортківської міської територіальної громади.

 

  1. Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 09.08.2020 № 118 «Про внесення змін в додаток №2 до Положення про міську архітектурно-містобудівну раду при відділі містобудування, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради».

 

15.Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна шляхом присвоєння адреси на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул. Кадуб в с.Біла.

Власник – Дутчак Галина Олексіївна.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна шляхом присвоєння адреси на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул. Кадуб в с.Біла.

Власник – Заводський Богдан Юліанович.

 

17.Про продовження терміну дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами – білборди (3 шт.) в м.Чортків по вул. Копичинецька (2 шт.) та вул. Незалежності (1 шт.) рекламному агентству «Star».

 

18.Про відмову у звільненні/звільнення від оплати за тимчасове користування місцями для розміщення рекламних засобів на території м.Чортків рекламного агентства «Стар».

 

  1. Про надання/відмову у наданні дозволу на розміщення зовнішньої реклами – білборда по вул. Копичинецька в м.Чортків ПП «Чортків Бетон».

 

  1. Про надання/відмову у наданні дозволу на розміщення зовнішньої реклами – штендера по вул. Подільська, 35 в м.Чортків

ФОП Кулак Сергій Володимирович.

 

  1. Про продовження терміну дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами – білбордів (5 шт.) по вул. Копичинецька (1 шт.), вул. Незалежності (1 шт.), вул. Князя Володимира Великого (2 шт.), вул. Степана Бандери (1 шт.) в м.Чортків. ПП Мазуренко Святослав Олегович.

 

22.Про демонтаж незаконно встановленої зовнішньої реклами по вул. Тараса Шевченка в місті Чорткові.

 

  1. Про демонтаж незаконно встановленої вивіски по вул. Тараса Шевченка в місті Чорткові.

 

  1. Про зміну адреси на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул. Івана Сірка в м.Чортків

Власник – Смалюк Тетяна Василівна, Батенчук Галина Тарасівна

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна шляхом присвоєння адреси на ½ частину нежитлового приміщення по вул. Копичинецька в м.Чортків

Власник – Макарчук Наталія Володимирівна.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна шляхом присвоєння адреси на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вул. Залізнична в м.Чортків

Власник – Мороз Світлана Василівна.

 

27.Про схвалення «Програми придбання у комунальну власність Чортківської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна на 2021-2023 роки».

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту