Чортків online

У Чортківському Палаці дітей та юнацтва з’явились нові гуртки та визначили вартість батьківської плати

На засіданні виконавчого комітету Чортківської міської ради встановили плату за відвідування різних гуртів у Палаці дітей та юнацтва. Вартість занять залежно від виду гуртка становитиме від 100 до 250 гривень на місяць.
 
Отож, гурток плавання для учнів шкіл Чортківської громади вартуватиме 250 гривень у місяць, натомість для школярів із інших громад – 500 гривень.
 
По 100 гривень у місяць коштуватимуть наступні гуртки: ансамбль барабанщиків, естрадне мистецтво, вокально-інструментальний ансамбль, спелеологи-краєзнавці, виготовлення іграшок-сувенірів, образотворче мистецтво, флористика та живопис, крихта здоров’я, загальна фізична підготовка, шахи, юний захисник Вітчизни, перукар, кулінарія.
 
По 150 гривень у місяць платитимуть батьки, якщо їхні діти відвідуватимуть такі гуртки, як народний танець, спортивно-бальна хореографія, основи хореографії, а також гуртки іноземних мов, гуртки ментальної арифметики та гуртки інформатики.
 
Безкоштовно займатись у будь-яких гуртках можуть діти сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, батьки яких є учасникам бойових дій, діти з багатодітних сімей.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту