Чортків online

Центр зайнятості

Захід по цифровій грамотності
“Як користуватись особистим кабінетом Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду в Тернопільській області України?”
Одним із найбільш зручних і оперативних способів отримання інформації з питань пенсійного забезпечення є надання електронних послуг на веб-порталі Пенсійного фонду України. Про це, 21 квітня 2021 року в рамках проведення заходів по цифровій грамотності для безробітних осіб Чортківської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості, розповів начальник відділу обслуговування громадян №12 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного Фонду України в Тернопільській області Михайло Сташків.
“Інформаційний ресурс веб-порталу Пенсійного фонду України створений у 2012 році з метою дистанційного отримання необхідної інформації та контролю за персональними даними, що стосується громадян України, які є або були працюючими особами (у тому числі фізичними особами-підприємцями), пенсіонерів та роботодавців, — зазначив Михайло Сташків.
Під час спілкування фахівець розповів присутнім про сучасні електронні сервіси, запроваджені Пенсійним фондом на веб-порталі та окреслив перелік послуг, що можна отримати в особистому кабінеті в режимі онлайн.
Михайло Сташків зазначив, що за допомогою веб-порталу є можливість швидко і зручно взаємодіяти з Фондом, а також дистанційно отримувати низку послуг, що раніше вимагали тільки особистого звернення до управління Так, веб-портал надає можливість підключити смс-інформування про розмір пенсії та страхового стажу, отримати електронні документи з QR-кодом, записатись на прийом до фахівців управління або переглянути пенсійну справу.
Безробітним особам продемонстровано, що зареєструватись на ресурсі дуже просто. Це спонукало більшість присутніх стати користувачами електронних послуг Пенсійного фонду України вже сьогодні.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту