Чортків online

Спортивний майданчик у мікрорайоні «Кадуб» чи не щодня потерпає від рук вандалів

Багатофункціональний спортивний майданчик у мікрорайоні «Кадуб» по вул. Д.Січинського, який за 3 млн 780 тис. грн збудували лише минулого року, вже встиг відчути на собі результати «дбайливого» ставлення вандалів. Зламані баскетбольні кільця та дверні ручки, бруд, купи сміття після кожних вихідних – так зараз виглядає майданчик, якого так потребував найбільший мікрорайон міста.
 
Спортивний майданчик на прохання місцевих мешканців зробили доступним у будь-який час, чим деякі особи нахабно зловживають. Для декого чудова спортивна та ігрова зона стала місцем, де можна вживати алкогольні напої, залишаючи після себе гори сміття.
 
Вже незабаром на майданчику встановлять освітлення та декілька камер відеонагляду. Якщо ж ситуація із таким нешанобливим ставленням до майна, придбаним за кошти платників податків, не зміниться, то спортивний майданчик буде відкритим лише у встановлені години.
 
Якщо ви мимоволі стали очевидцем вандалізму чи знаєте причетних, просимо повідомити у приватні повідомлення Чортківської міської ради, або ж зателефонуйте до муніципальної варти – 0 97 75 38 669 (Назар Пиптик).

  

  

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту