Чортків online

У міській раді обговорили туристичний потенціал Чортківської громади

Сьогодні, 6 травня, начальник управління туризму Тернопільської ОДА Віталій Сікіринський спільно із заступником Ростиславом Яцківом зустрілися із заступницею міського голови Людмилою Колісник та начальником ТІЦу Степаном Гречківським, щоб обговорити розвиток туристичної галузі Тернопільщини.
В ході зустрічі присутні розглянули питання створення туристичного кластеру «Тепле Поділля» з центром у Чорткові, який об’єднував би Заліщики, Скалу-Подільську та Бучач. Також спланували проведення прес-туру, який сприятиме промоції та розвитку туристичного потенціалу Тернопільщини загалом та Чортківської громади зокрема.
Окрім того, гості подарували нашому туристично-інформаційному центру 3D-модель Чортківського замку, яку розробили студенти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка спільно із фахівцями Національного заповідника «Замки Тернопілля» та за підтримки ОДА.
Варто зазначити, що окрім нашого, було спроектовано ще 8 моделей замків зі всієї області. Розробляючи макети, студенти вивчали історію споруди, матеріали аерозйомок та креслення.
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту