Чортків online

«Велосипедом на роботу»: у Чорткові відкрили велосезон!

На центральній площі Героїв Євромайдану зібралося понад сотню велосипедистів! У понеділок, 17 травня, десятки співробітників компаній, приватних і бюджетних організацій та установ взяли участь у флешмобі «Велосипедом на роботу». На площі для велосипедистів Чорткова міська рада організувала цікаві конкурси, вікторину із призами та невеликий велопробіг центральними вулицями міста.
 
Офіційно у флешмобі зареєструвалось 15 колективів бюджетних та приватних установ. Знаний у нашому місті велосипедист Віталій Пилип провів вікторину на тематику флешмобу, за кожну правильну відповідь переможці отримували корисні смачні подарунки. «Родзинкою» флешмобу стало проведення конкурсу на «Найдовшу велосипедну колону».
 
Отож, найдовшу велосипедну колону сформував колектив Чортківської школи-інтернату спортивного профілю №3 ім. Р.Ільяшенка – 23,5 м! За перше місце колектив отримав сертифікат на разове відвідування басейну у спортивно-розважальному комплексі «Магніт». На другому місці – заклад дошкільної освіти №6 – 21,5 м, їм у подарунок – сертифікат у басейн спортивно-оздоровчого фітнес-центру «FITNES&SPA JYM». «Бронзу» вибороли депутати Чортківської молодіжної ради, їхня колона сягнула 21 м. Вони отримали сертифікат на фітнес-піцу у ресторані «Presto».
 
Ще три колективи за оригінальну підготовку до флешмобу отримали смачні та корисні подарунки від чергового спонсора – торгової марки «Brunch». Йдеться про два дитячих садочки – «Веселка» та «Ромашка», а також колектив «ОщадБанку».
 
Флешмоб завершився спільним велопробігом центральними вулицями міста – через вул. Сонячну, Ст.Бандери, Подільську, Т.Шевченка, парк ім. І.Франка та кількома колами по площі Героїв Євромайдану.
 
Чортківська міська рада дякує всім, хто долучився до флешмобу «Велосипедом на роботу», окреме спасибі за спонсорську допомогу спортивно-розважальному комплексу «Магніт», піцерії «Presto», аптеці «Мішель» та Сергію Стельмащуку, спортивно-оздоровчому фітнес-центру «Fintes&SPA JYM», компанії АВК – ТМ «Brunch» та офіційному представнику Олегу Гнатуську.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту