Чортків online

Із бюджету громади витратять 4 млн грн на реконструкцію приймально-діагностичного відділення Чортківської лікарні

Щойно завершилось позачергове засідання сесії Чортківської міської ради, котре у терміновому порядку ініціював міський голова Володимир Шматько.
 
«Ми вимушено терміново скликали сесію у зв’язку із завершенням тендерної процедури на реконструкцію приймально-діагностичного відділення Чортківської міської лікарні. Прийнявши рішення сесії про співфінансування ремонтних робіт, ми в найкоротші терміни підпишемо договір про початок реконструкції, що дозволить розпочати роботи.
 
Також у терміновому порядку потрібно затвердити проектно-кошторисну документацію проекту будівництва мереж водопостачання та водовідведення до індустріального парку «Chortkiv-West», щоб оперативно подати всі необхідні документи на розгляд конкурсної комісії Державного фонду регіонального розвитку. Це дозволить нам претендувати на залучення державних коштів для реалізації проекту у 2022 році», – розповів Володимир Шматько.
 
Вартість реконструкції приймально-діагностичного відділення лікарні, згідно з результатами тендеру, становить 9 мільйонів гривень. Левова частина – 5 млн грн – кошти соціально-економічного розвитку, котрі вдалось залучити завдяки сприянню народного депутата України Володимира Гевка.
 
Решту доведеться вимушено профінансувати за кошти платників податків громади із місцевого бюджету. Саме тому рішенням сесії кошти, котрі були передбачені на продовження тротуару по вул. Копичинецькій та ремонт дороги по вул. Петрушевича, перенаправили на реконструкцію приймально-діагностичного відділення.
 
Нагадаємо, що минулого року керівництво Чортківської (на той час районної) лікарні не використало державні кошти на реконструкцію відділення, ремонт так і не розпочався, тож кошти повернулись у державний бюджет.
 
Фото Максима Огородника
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту