Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного та регламенту роботи сімнадцятої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 18 червня 2021 року

  1. Про роботу управління освіти, молоді та спорту  Чортківської міської ради за 2020 рік.

 

  1. Про  затвердження   Програми   соціально – економічного та культурного розвитку  Чортківської міської територіальної громади на 2021 рік 

 

  1. Про затвердження звітів про виконання фінансових планів за І квартал 2021 року КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Чортківської міської ради, КНП «Чортківська центральна міська лікарня» Чортківської міської ради, КНП «Чортківська міська стоматологічна поліклініка» Чортківської міської ради.

  2. Про внесення змін до фінансового плану на 2021 рік комунального некомерційного підприємства «Чортківська центральна міська лікарня» Чортківської міської ради

  3. Про затвердження Положення про службу у справах дітей Чортківської міської ради в новій редакції

  4. Про реорганізацію юридичної особи «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат трудового навчання і професійної орієнтації учнів» Чортківської міської ради Тернопільської області шляхом приєднання до юридичної особи Чортківський міський комунальний заклад «Палац дітей та юнацтва» Чортківської  міської  ради Тернопільської області 

 

  1. Про внесення змін та затвердження Статуту комунального підприємства «Чортківський туристично-інформаційний центр» Чортківської міської ради в новій редакції

  2. Про затвердження актів списання вилучених документів з бібліотечних фондів 

  3. Про списання літератури з книжкових фондів Чортківської публічної бібліотеки Чортківської міської ради

 

  1. Про присвоєння індексів реєстрам для реєстрації нотаріальних дій

  2. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №174 “Про затвердження структури  апарату та  виконавчих  органів  Чортківської  міської  ради,  граничної  чисельності апарату та виконавчих  органів.”

  3. Про припинення повноважень старости Скородинського старостинського округу.

  4. Про надання дозволу на безкоштовну передачу майна

  5. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування « Асоціація об’єднаних територіальних громад»

  6. Про затвердження меморандуму.

 

  1. Про оподаткування  платою  за  землю на території Чортківської міської територіальної громади на 2022 рік.

  2. Про встановлення пільг зі сплати земельного податку на 2022 рік.

  3. Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб підприємців на території  Чортківської міської територіальної громади  у 2022 році

  4. Про встановлення  податку на нерухоме  майно, відмінне від земельної ділянки на території  Чортківської міської  територіальної громади на 2022 рік

  5. Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів на території Чортківської міської  територіальної громади на 2022 рік 

  6. Про встановлення туристичного збору на території Чортківської міської територіальної громади на 2022 рік 

  7. Про затвердження Переліку об’єктів, які належать до комунальної власності Чортківської міської територіальної громади

  8. Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №125 « Про затвердження  Програми  фінансової  підтримки  комунальних  підприємств  Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»

  2. 25. Про надання дозволу на передачу обладнання для дитячих ігрових майданчиків на баланс КП  «Благоустрій»

 

  1. Про  присвоєння  звання «Почесний громадянин міста Чорткова».

  2. Про затвердження плану роботи Чортківської міської ради на ІІ півріччя 2021 року

  1. Про затвердження договорів з Чортківською міською радою

  2. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №142 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2021 рік».

 

  1. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового використання території садових товариств під садибну забудову згідно Генералього плану м. Чортів Тернопільської області) по вул. Гайова, Дачна, Квітнева, Лісова, Нижня, Річкова, Тиха в місті Чорткові Тернопільської області.

  2. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Бердо в місті Чорткові Тернопільської області.

  3. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Залужжя в селі Біла Чортківського району Тернопільської області.

  4. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Олени Теліги, *** в м. Чортків Тернопільської області.

  5. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів по вул. Тараса Шевченка, в м. Чортків Тернопільської області.

  6. Про затвердження детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Галицька в м. Чорткові Тернопільської області.

  7. Про затвердження детального плану території для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Незалежності (біля будинку №***) в м. Чорткові Тернопільської області.

  8. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуальних житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул. Шевченка, *** в с. Пастуше Чортківського району Тернопільської області.

  9. Про затвердження детального плану території (зміна цільового призначення) земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

  10. Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

  11. Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянам в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

  12. Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянам в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

  13. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) гр. *** на території с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

  14. Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянам в с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

  15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в м. Чортків Тернопільської області.

  16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

  17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Антків Оксані Данилівні по вул. Камінна, ***за межами населеного пункту с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

  18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дегодь Андрію Степановичу за межами населеного пункту с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олійнику Ярославу Антоновичу по вул. Золотарка в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

  20. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 2,7013 га гр. Ваньковичу Дмитру Миколайовичу по вул. Мурованка, ***, за межами населеного пункту с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

  22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,3376 га гр. Ванькович Ларисі Василівні по вул. Мурованка, ***за межами населеного пункту с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

  23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,5700 га гр. Ванькович Ларисі Василівні по вул. Мурованка, ***за межами населеного пункту с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

  24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 12,5369 га гр. Ванькович Ларисі Василівні по вул. Мурованка, ***за межами населеного пункту с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області. 

  25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Мельнику Віктору Володимировичу по вул. Мурованка, ***за межами населеного пункту с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

  26. Про надання дозволу (про відмову у наданні дозволу) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Возному Віталію Зіновійовичу за межами населеного пункту с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області. 

  27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сороці Ірині Степанівні в с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

  28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,2423 га гр. Маркову Ігорю Леонідовичу по вул. Польова, ***, за межами населеного пункту с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

  29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Паробко Миколі Миколайовичу в с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «НОВИЙ ДІМ 6» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Д. Січинського, ***в м. Чорткові Тернопільської області.

  31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Залізнична 2021» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної ринкової інфраструктури по вул. Залізнична,***в м. Чорткові Тернопільської області.

  32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Залізнична 1» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної ринкової інфраструктури по вул. Залізнична, ***в м. Чорткові Тернопільської області.

  33. Про надання дозволу Мерлавській Анжелі Павлівні на викуп земельної ділянки площею 0,0369 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) по вул. Олеся Гончара, ***в м. Чорткові. 

  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти площею 0,4125 га по вул. Лесі Українки, ***в м. Чорткові Тернопільської області .

  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти площею 0,0801 га по вул. Лесі Українки, ***в м. Чорткові Тернопільської області.

  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти площею 0,2910 га по вул. Лесі Українки, ***в м. Чорткові Тернопільської області.

  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти площею 0,1527 га по вул. Лесі Українки, ***в м. Чорткові Тернопільської області.

  38. Про передачу в постійне користування управлінню освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради земельної ділянки площею 0,4125 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Лесі Українки, ***в м. Чорткові Тернопільської області.

  39. Про передачу в постійне користування управлінню освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради земельної ділянки площею 0,0801 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Лесі Українки, *** в м. Чорткові Тернопільської області.

  40. Про передачу в постійне користування управлінню освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради земельної ділянки площею 0,2910 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Лесі Українки, ***в м. Чорткові Тернопільської області.

  41. Про передачу в постійне користування управлінню освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради земельної ділянки площею 0,1527 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Лесі Українки, ***в м. Чорткові Тернопільської області.

  42. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в м. Чорткові Тернопільської області.

  43. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

  44. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

  45. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Сороці Марії Романівнці в с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

  47. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

  48. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передача земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в м. Чортків Тернопільської області.

  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Каспрію Михайлу Івановичу за межами населеного пункту с. Біла Чортківського району Тернопільської області

  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Урбану Василю Івановичу в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Косіву Петру Володимировичу в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Малиновській Марії Михайлівні в с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

  53. Про затвердження комісійного акту Вівчарук Дарії Йосипівні щодо не порушення межі земельної ділянки площею 0,0610 га для індивідуального садівництва на території Чортківської міської ради Тернопільської області.

  54. Про затвердження комісійного акту Королю Роману Володимировичу щодо порушення межі земельної ділянки площею 0,0999 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Мурована, ***в с. Бичківці, Чортківського району Тернопільської області.

84. Про передачу безоплатно у власність гр. Полякову Федору Миколайовичу земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Надрічна, ***в м. Чортків Тернопільської області.

85. Про передачу безоплатно у власність громадянам земельних ділянок в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

  1. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки, укладеного між Чортківською міською радою та Свідніцькою Наталією Іванівною 11 жовтня 2018 року по вул. Князя Володимира Великого, ***в м. Чорткові.

  2. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки, укладеного з ТзОВ «Тернопільавтотранс 16100» 25 червня 2013 року площею 0,7390 га, та надання дозволу на укладення договору оренди земельної ділянки площею 0,6751 га та передачу її в оренду ТзОВ «Тернопільавтотранс 16100» по вул. Копичинецькій в м. Чорткові.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту