Чортків online

У Чорткові запрацював чат-бот «СВОЇ» для покращення взаємодії місцевої влади і громадян

Чортківською міською радою за підтримки Швейцарсько-української програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що реалізується Фондом Східна Європа у партнерстві із Міністерством цифрової трансформації України впроваджено новий інструмент для громад – муніципальний чатбот «СВОЇ».
 
За допомогою чатботу у Viber та Telegram жителі нашої громади зможуть отримувати інформацію про муніципалітет, його діяльність, адміністративні та інші послуги, інформацію про діяльність комунальних підприємств та надавачів комунальних послуг, з’єднуватися з відповідними сервісами, щоб передати дані лічильників та відстежити заборгованість по «комуналці» водоканалу, отримувати важливі новини, проголосувати в опитуваннях, підтримати проєкт громадського бюджету та багато іншого.
 
Чатбот зараз працює у тестовому режимі, тож доступ до деяких функцій поки що може бути обмежений. Втім запевняємо, що можливості чат боту щоразу будуть розширюватись.
 
ТОМУ ЗАПРОШУЄМО!
 
Для початку користування чатботом переконайтесь, що на Вашому мобільному пристрої встановлено застосунки Viber або Telegram. Просто перейдіть за посиланнями: https://cutt.ly/KbqHjdY у Viber, https://t.me/smart_town_bot у Telegram.
 
Вітаємо, Ви у чатботі «СВОЇ»! Тисніть «РОЗПОЧАТИ/START».
 
ВСЕ! ВИКОРИСТОВУЙТЕ УСІ МОЖЛИВОСТІ МУНІЦИПАЛЬНОГО ЧАТБОТУ «СВОЇ»
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту