Чортків online

Володимир Шматько привітав медиків Чорткова із професійним святом

У третю неділю червня в Україні відзначають день медичного працівника. Тож напередодні свята голова Чортківської громади Володимир Шматько урочисто привітав медиків Чорткова.

«Хочеться побажати усій нашій медичній родині лише всього найкращого! З боку місцевої влади запевняю і обіцяю, що все буде добре! Ми вже працюємо над тим, щоб ви мали все для комфортної роботи, щоб ви мали гідну та достойну зарплатню. Головне, що ви є, головне, що ви щосекунди рятуєте життя і здоров’я людей, попри складності, попри важкий фінансовий стан установи.

У переддень свята щиро дякую за те, ви своєю щоденною працею дуже високо підняли планку медицини Чорткова. Кожному із вас щире-щире людське дякую за те, що ви робите, за те, що ви вибрали таку професію. Бережіть себе і людей», – зазначив у вітальному слові Володимир Шматько.

Опісля міський голова вручив грамоти медичним працівникам, які цьогоріч відзначають свій 30-літній ювілей і тим, хто пропрацював у медичній галузі 30 років. Загалом нагороди отримали 58 медиків.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту