Чортків online

Міський голова Чорткова Володимир Шматько привітав випускників фахового медичного коледжу

У п’ятницю, 25 червня, на площі Героїв Євромайдану відбувся випускний Чортківського фахового медичного коледжу. Цьогоріч випускниками навчального закладу стали понад три сотні студентів.
 
Привітати юних медиків прийшли чимало гостей, зокрема міський голова Чорткова Володимир Шматько, голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко, голова Чортківської районної ради Марія Чупрій, батьки, рідні та близькі випускників.
 
«Шановні друзі, шановні випускники, сьогодні визначний день для вас і для нашого навчального закладу. Позаду залишаються ваші студентські дні, безліч лекцій, іспитів та КРОК, який ви успішно склали. Радий повідомити, що саме результати наших студентів стали найкращими в Україні.
 
Сьогодні триста дев’ять молодих людей отримають дипломи медиків, а разом з тим можливість працювати у закладах охорони здоров’я та допомагати людям.
Випускники, ви обрали складну і відповідальну професію. Щиро вітаю вас із завершенням навчання, бажаю вам міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях. Йдіть вперед, ніколи не зупиняйтеся і пам’ятайте – ви найкращі!», – звернувся до випускників директор Чортківського медичного фахового коледжу Любомир Білик.
 
Долучився до привітань новоспечених лікарів, сестер медичних, зубних техніків та фармацевтів і Володимир Шматько: «Щиро бажаю вам, дорогі наші випускники, знайти себе і впевнено йти до поставлених цілей. Дякую, що обрали професію, яка покликана допомагати людям, дякую, що вибрали для навчання найкращий в Україні навчальний заклад – Чортківський фаховий медичний коледж.
 
Пам’ятайте, що кожен із нас є частиною великої, чудової та успішної країни і ми самі творимо її майбутнє. Продовжуйте навчання, здобувайте знання, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, бо лише ті, хто навчаються – досягають успіху.
Злагоди вам, затишку, міцного здоров’я, будьте завжди відповідальними до ближнього, до професії, до роботи. Щиро вітаю вас із закінченням одного із найважливіших етапів у вашому житті!»

 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту