Чортків online

У Чорткові відбувся турнір з ММА пам’яті Романа Ільяшенка

У неділю, 11 липня, в Чорткові відбувся турнір зі змішаних бойових мистецтв пам’яті майстра спорту України, героя АТО –  Романа Ільяшенка.

Привітати учасників змагань прийшов міський голова Чорткова Володимир Шматько. Звертаючись до присутніх, Володимир Петрович зазначив:

«Радий, що вкотре у Чорткові проходить турнір зі змішаних бойових мистецтв. А ще більше тішить те, що приурочений він пам’яті направду справжньому герою – Романові Ільяшенку. Бажаю усім учасникам достойних суперників і нехай переможе сильніший!»

В рамках турніру відбулося 10 поєдинків між 20 учасниками з Чорткова, Львова, Києва, Одеси, Тернополя, Дніпра, Івано-Франківська, Харкова і Таджикистану.

Після кожного поєдинку організатори турніру нагороджували бійців грамотами, кубками та подарунковими пакунками.

Спортивний клуб «Характерник-Чортків» представляли Назар Шмиголь, який переміг противника з Тернополя та Михайло Солтис, який поступився першістю супернику з Білої Церкви.

Окремо пройшов турнір серед дітей віком 8-9 років. Двоє учасників, що представляли спортивний клуб Чорткова «Характерник» – Остап Никифорець та Олександр Байрак вибороли першість. 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту