Чортків online

ОГОЛОШЕННЯ!

про намір затвердження тарифів на послуги з поводження з твердими побутовими відходами (вивезення та захоронення), що надаються Чортківським комбінатом комунальних підприємств

Чортківська міська рада повідомляє про намір Чортківського комбінату комунальних підприємств затвердити тарифи на послуги з поводження з твердими побутовими відходами (вивезення та захоронення) у зв’язку із зростанням цін на паливо-мастильні матеріали, підняттям розміру мінімальної заробітної плати та ростом екологічного податку.

У результаті проведених розрахунків, оприлюднюємо нижче викладені тарифи на послуги з поводження з твердими побутовими відходами (вивезення та захоронення), що надаються Чортківським комбінатом комунальних підприємств в розрахунку за 1 м3 :

– для приватного сектора – 176,94 грн. (з ПДВ);

– для багатоповерхових будинків – 176,94 грн. (з ПДВ);

– для бюджетних організацій – 176,94 грн. (з ПДВ);

– для інших споживачів – 176,94 грн. (з ПДВ).

За умови відсутності індивідуальних контейнерів для збору ТПВ:

– для приватного сектора – 37,01 грн. в місяць за 1 людину;

– для багатоповерхових будинків – 29,93 грн. в місяць за 1 людину.

Рішення про затвердження тарифів на послуги з поводження з твердими побутовими відходами (вивезення та захоронення), що надаються Чортківським комбінатом комунальних підприємств буде винесено на розгляд виконавчого комітету Чортківської міської ради, у відповідності до п.2 ч.3 ст.4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», пп.2 п. «а» ч.1 ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

З детальною інформацією щодо обґрунтування причин необхідності  затвердження тарифів на послуги з поводження з твердими побутовими відходами можна ознайомитись за адресою: м. Чортків, вул. Заводська, 2, комунальне підприємство Чортківський комбінат комунальних підприємств Чортківської міської ради.

Зауваження та пропозиції приймаються до 28 липня 2021 року за  адресами: 

 

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту