Чортків online

Голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш відвідав Чортків

Нещодавно до Чорткова із робочим візитом завітав голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш. Очільник області разом із міським головою Чорткова Володимиром Шматьком, головою Чортківської райдержадміністрації Володимиром Шипіткою оглянули стан капітального ремонту приймально-діагностичного відділення Чортківської центральної міської лікарні, будівництво багатофункціонального спортивного майданчику у школі №7 та перший пункт масової вакцинації від COVID-19.
 
Зважаючи на те, що Чортківська лікарня належатиме до лікарень інтенсивного лікування ІІ рівня, у нас будуть збережені вузькопрофільні відділення, а приймальне відділення надаватиме кваліфіковану та комплексну допомогу хворим. Модернізація відділення включатиме збільшення площі більш ніж на 100 метрів квадратних, капітальний ремонт будівлі та оснащення сучасним спеціалізованим обладнанням.
 
Вартість реконструкції приймально-діагностичного відділення лікарні, згідно з результатами тендеру, становить 9 мільйонів гривень. Левова частина – 5 млн грн – кошти соціально-економічного розвитку, котрі вдалось залучити завдяки сприянню народного депутата України Володимира Гевка.
 
Також зовсім скоро на території Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 з’явиться сучасний мультифункціональний спортивний майданчик. Підготовчі роботи з будівництва комплексу вже тривають.
 
Загальна вартість майданчика становитиме 7 млн 578 тис грн. Варто зазначити, що 60% від цієї суми – це кошти, виділені Державним фондом регіонального розвитку, а 40% – з бюджету Чортківської громади.
 
Згідно з проектом, багатофункціональний спортивний майданчик складатиметься із поля для гри в мініфутбол (40х20 м), поля для баскетболу, тенісу та волейболу (24х14 м), вуличних тренажерів та бігової доріжки.
 
Також голова Тернопільської ОДА оглянув перший пункт масової вакцинації від COVID-19, котрий нещодавно запрацював у Чортківському медичному фаховому коледжі. Директор коледжу Любомир Білик продемонстрував, як облаштовані кабінети для огляду перед щепленням та власне кімната для вакцинації.
 
Зауважимо, що 17 та 18 липня в Чорткові всім охочим робитимуть щеплення від COVID-19 вакциною Pfizer з 9.00 до 16.00. При собі потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон.
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту