Чортків online

У Чортківській громаді запрацює геоінформаційний портал містобудівного кадастру

Нещодавно у міській раді презентували розробку геоінформаційного порталу містобудівного кадастру Чортківської громади. Наповненням бази та створенням програмного забезпечення займалося ТОВ «МагнетікВан Муніципальні технології».
Варто зазначити, що даний ресурс стане в пригоді як для архітекторів та землевпорядників, так і для чортків’ян та інвесторів, що готові створювати у громаді нові підприємства. Портал міститиме усю необхідну інформацію про земельний кадастр, будівельні паспорти, містобудівні умови, генеральний план міста, розташування кіосків, рекламних засобів тощо.
«На даний момент геоінформаційний кадастр Чортківської громади містить такі розділи: генеральний план, план існуючого використання території, схеми вулично-дорожніх мереж, детальні плани території, адресний реєстр, історико-архітектурний план. Окремі функції порталу будуть у вільному доступі для всіх охочих, деякі можливості – лише для архітекторів чи землевпорядників.
Геоінформаційний портал містить у собі багато «шарів» необхідної та цінної інформації – про всі будівлі, що розташовані на території громади, підприємства, шляхи сполучення, гідрографічні об’єкти, межі громади та окремі населені пункти. Окрім того, спеціалісти, які працюватимуть з порталом надалі зможуть вносити нові дані», – зазначив виконавчий директор «ТОВ МагнетікВан Муніципальні технології» Володимир Подобівський.
До слова, вартувала розробка геоінформаційного порталу понад 400 тис. грн.
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту