Чортків online

Хор Чортківської центральної міської лікарні здобув диплом ІІ ступеня на Всеукраїнському фестивалі в Чорноморську

Хор «Галичина» Чортківської центральної міської лікарні продовжує прославляти наш співочий край по всій Україні. Цього разу – на XV Всеукраїнському фестивалі-конкурсі вокально-хорових колективів «Серпневий заспів – 2021» у місті Чорноморськ Одеської області.
 
За роки існування «Серпневий заспів» став яскравою візитівкою Чорноморська та вагомим мистецьким заходом півдня України. 26 хорових колективи тримали глядачів в полоні української пісні: патріотичної, ліричної, жартівливої… Вдумливий репертуар, прем’єри пісень, душевний порив і майстерність виконавців зачаровували слухачів. Ці пісенні твори, окрім естетичної насолоди, спонукають людей до патріотизму, ще більшої любові до рідної землі.
 
За доволі короткий час наш хор встиг закохати у себе сотні глядачів та членів журі, котрі оцінили виступ “Галичини” дипломом ІІ ступеня!
 
Нагадаємо, що хор «Галичина» засновано ще у далекому 1959 році. За десятки років співочий колектив неодноразово ставав лауреатом і дипломантом республіканських та Всеукраїнських фестивалів і конкурсів.
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту