Чортків online

У Чорткові побував президент українсько-китайської торгової асоціації

У четвер, 12 серпня, до Чорткова у рамках співпраці завітали президент українсько-китайської торгової асоціації Чень Чжунфен та його помічник Хуан Ханьцзє.
 
Як зауважили закордонні партнери, до них останнім часом зверталось багато китайських інвесторів, зацікавлених у розвитку торговельних та інвестиційних відносин між західними областями України та Китаєм. Відтак вони знаходяться у пошуках надійних партнерів, у тому числі зацікавлені у поглибленні співпраці із Чортківською громадою, оскільки вбачають у ній перспективи.
 
Міський голова Чорткова Володимир Шматько та заступниця голови Людмила Колісник презентували гостям інвестиційний потенціал нашої громади, розповіли про найбільші діючі підприємства.
 
Особливо зацікавив китайських партнерів індустріальний парк «Chortkiv-West» (87 га), над яким місцева влада працює вже понад три роки. Уже виготовлено та затверджено детальний план території і концепцію індустріального парку, виготовлено частину проектно-кошторисних документацій на підведення водяних, каналізаційних, газових та електричних мереж. А нещодавно Міністерство економіки України включило «Chortkiv-West» до національного реєстру індустріальних парків. До слова, він єдиний на Тернопільщині.
 
Після тривалих перемовин обидві сторони домовились про подальшу співпрацю задля розвитку Чортківської громади.
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту