Чортків online

Як у Пастушому День села святкували (фоторепортаж)

Спортивні змагання, дитячі забави, святковий концерт, виступ музичного гурту «Сави» та неймовірна атмосфера. Так у неділю, 15 серпня, у Пастушому відзначали 440-й День села!
 
Розпочалось святкування із спортивних змагань. У футболі змагались Росохач та Пастуше, перемогу здобули перші. П’ять поєдинків між собою провели волейбольні команди Скородинців та Чорткова. У настільному тенісі взяли участь п’ятеро учасників, трійка призерів сформувалась наступним чином: Станіслав Аветисян, Сергій Нечипорук, Назар Варцаба. У шаховому турнірі призові місця зайняли: Олег Сиротюк, Ігор Сороківський, Максим Коваль/Олександр Галайда. Призерів нагородили кубками, медалями та грамотами.
 
Цікаво було і для дорослих, і для найменших. Одних зі сцени різноманітними виступами вітали працівники Центру культурних послуг ім. Катерини Рубчакової, творчі колективи сіл Чортківської громади, а також сусідніх ОТГ. Для дітей та молоді були і гірки, і батути, і ярмарок, і велика шахова дошка, котра із самого початку святкування прикувала увагу юного покоління.
 
Голова Чортківської громади Володимир Шматько, у свою чергу, привітав жителів села зі святом та приступив до нагородження.
 
Подяками міського голови нагородили медичних працівників села Пастуше:
?Ольгу Задоровську – сестру медичну хірургічного відділення Чортківської центральної міської лікарні;
?Людмилу Недзельську – старшу медичну сестру дитячого садочка «Казка» с. Пастуше;
?Галину Вольніцьку – сестру медичну ендокринологічного відділення Чортківської центральної міської лікарні;
?Андрія Білика – медичного брата загальної практики – сімейної медицини Чортківської центральної міської лікарні.
 
Особливо цікавим було нагородження подарунками наймолодших жителів села Пастуше – Ігоря Стаднюка, Матвія Половчука та Артема Островського.
 
Також з нагоди відзначення Дня села подарунками нагородили сімейні пари, котрі прожили у шлюбі 50 років та більше: Івана та Марію Горощак, Михайла та Галину Сенич, Богдана та Ірену Шафран.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту