Чортків online

Нове керівництво Чортківської лікарні продовжує політику відкритості: говоримо про безкоштовні ліки

Нове керівництво Чортківської центральної міської лікарні продовжує дотримуватись політики відкритості та робить черговий крок назустріч зрозумілості медичної реформи для людей. Цього разу розповідаємо вам про безкоштовні ліки, котрі ви можете отримати як пацієнт Чортківської лікарні.
 
Згідно із медичною реформою, з моменту укладання договору між лікарнею та Національною службою здоров’я України остання зобов’язується фінансувати медичну установу. І чим більше людей користується послугами лікарні, тим більше грошей на її утримання забезпечує НСЗУ. Йдеться про заробітну плату працівників, продукти харчування, також керівництво лікарні повинне передбачати кошти на безкоштовні медикаменти.
 
У рамках реформи НСЗУ створило проект «Є ЛІКИ», де кожен українець може перевірити, які саме лікарські засоби є у його лікарні.
 
‼️Які ліки є у Чортківській центральній міській лікарні – дивіться за посиланням: https://eliky.in.ua/hospital/2271
 
Ніхто не має права вимагати з вас гроші за них – ви вже сплатили за ці ліки зі своїх податків! Якщо ліки є, а вам їх не видають чи просять за них сплатити, пишіть заяву на ім’я головного лікаря. Вкажіть свій діагноз із результатами аналізів та необхідний препарат, який вам не вдалось отримати.
 
Також зауважимо, що міський голова Чорткова Володимир Шматько поставив чітке завдання перед керівництвом лікарні та новим керівником приймально-діагностичного відділення – з 1 січня, коли запрацює відремонтоване відділення, 100% медикаментів для пацієнтів повинні бути безкоштовні. Працюватимуть і над збільшенням кількості безкоштовних ліків по інших відділеннях лікарні, але про повне 100-відсоткове забезпечення говорити поки що рано.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту