Чортків online

Чортківська «первинка» провакцинувала майже 14 тисяч людей

Станом на 18 серпня у Чортківському центрі первинної медико-санітарної допомоги та пункті масової вакцинації, що у фаховому медичному коледжі, провакциновано 13 844 людини людей. Йдеться не лише про жителів Чортківської громади, а й сусідніх населених пунктів.
 
✅Першою дозою вакциновано 7 739 людей, а 6 105 – пройшли вже повний курс вакцинації.
 
✅Протягом десяти останніх днів вакцинувалось 2 419 людей.
 
Більшість людей добре перенесли вакцинацію. Найчастішими реакціями на щеплення були: біль в ділянці ін’єкції, підвищення температури тіла, загальне недомагання, діарея, болі в горлі, кашель. Всі скарги проходили протягом однієї-двох діб.
 
Наразі повний курс вакцинації є ключем до захисту від усіх штамів COVID-19, включно з «Дельта». Найвищий рівень захисту досягається (від 7 до 14 днів) після останньої дози вакцини.
 
‼Зауважимо, що у зв’язку з початком нового навчального року центр масової вакцинації, котрий наразі функціонує на першому поверсі Чортківського фахового медичного коледжу, згодом переїде на нове місце. Про це буде повідомлено додатково.
 
‼Поки що ж всі охочі можуть прийти в пункт масової вакцинації ЩОДНЯ (з понеділка по неділю) з 9.00 до 16:00 та отримати щеплення.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту