Чортків online

У Чортківській громаді відбулись земельні торги у формі аукціону: продано право оренди на дві земельні ділянки

Одним із перспективних напрямків наповнення місцевого бюджету є земельні аукціони. Важливо те, що при наявності конкуренції між покупцями, ціна продажу ділянки може перевищувати стартову в декілька разів. І саме ці кошти, потрапляючи в місцевий бюджет, йтимуть на розвиток інфраструктури населених пунктів.
 
Вчора, 20 серпня, у Чортківській громаді відбулися відкриті земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності Чортківської міськради. Йдеться про дві ділянки, що знаходяться за межами населеного пункту села Росохач, обидві – для ведення сільського господарства. Розмір першої – 3,67 га, другої – 6,2 га.
 
✅Стартова ціна оренди земельної ділянки площею 3,67 га становила 2 882 грн (вартість оренди за 1 рік). В аукціоні взяли участь троє учасників, внаслідок торгів кінцева ціна зросла до 27 005 грн. Переможець аукціону – ТОВ «КАЛИНА ФАРМІНГ». Оренда на 7 років.
 
✅Стартова ціна річної земельної ділянки площею 6,2 га становила 2 063 грн. У цьому аукціоні взяли участь четверо учасників. У результаті торгів кінцева ціна зросла до 57 995 грн. Переможець аукціону – ПСП «Ягільниця-В». Оренда на 7 років.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту