Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного двадцять четвертої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 27 серпня 2021 року

  1. Про затвердження Програми соціальної підтримки малозахищених верств громадян Чортківської міської територіальної громади «Турбота» на 2021-2023 роки в новій редакції
  2. Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства “Чортківська міська стоматологічна поліклініка” Чортківської міської ради на 2021-2023 роки
  3. Про затвердження порядку складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних некомерційних підприємств в галузі охорони здоров’я, що перебувають у комунальній власності Чортківської міської територіальної громади
  4. Про внесення змін до рішення від 28.01.2021 року №194 «Про передачу відокремлених структурних підрозділів із комунальної власності Чортківської міської територіальної громади до комунальної власності об’єднаних територіальних громад»
  5. Про затвердження звітів про виконання фінансових планів за ІІ квартал 2021 року комунальних некомерційних підприємств «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чортківської міської ради, «Чортківська центральна міська лікарня» Чортківської міської ради, Чортківська міська стоматологічна поліклініка» Чортківської міської ради.
  6. Про внесення змін до фінансового плану на 2021 рік комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чортківської міської ради.
  7. Про затвердження Положення про шкільний громадський бюджет Чортківської міської ради.
  8. Про затвердження Положення про електронні петиції.
  9. Про затвердження Концепції розвитку цифрових компетентностей жителів Чортківської міської територіальної громади.
  10. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №121 «Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки».
  11. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року  №125  «Про  затвердження  Програми  фінансової  підтримки  комунальних підприємств  Чортківської  міської  територіальної  громади на 2021-2023 роки».
  12. Про надання згоди на списання транспортного засобу
  13. Про зміну балансоутримувача майна та передачу транспортного засобу.
  14. Про безкоштовну передачу майна
  15. Про затвердження звіту про виконання бюджету Чортківської міської територіальної громади за І півріччя 2021 року.
  16. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №142 « Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2021 рік».
  17. Про затвердження прогнозу бюджету Чортківської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  18. Про затвердження договорів з Чортківською міською радою.
  19. Про надання повноважень щодо присвоєння адрес.
  20. Про скасування рішення Чортківської міської ради від 21 березня 2019 року № 1425 «Про затвердження Порядку про    пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку  інженерно – транспортної та соціальної  інфраструктури міста Чорткова» та від 08 серпня 2019 року № 1554 «Про  внесення  змін  до  рішення  міської  ради  від 21 березня  2019 року  №1425  «Про  затвердження Порядку про пайову участь замовників будівництва у створенні  і  розвитку   інженерно-транспортної та  соціальної    інфраструктури  міста  Чорткова».
  21. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража по вул. Кут в селі Біла Чортківського району Тернопільської області.
  22. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вул. Людвіга Носса, м. Чортків Тернопільської області.
  23. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Переходівська 58, с. Переходи, Чортківського району, Тернопільської області.
  24. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів по вул. Тараса Шевченка, м. Чортків Тернопільської області.
  25. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Біла, Чортківського району, Тернопільської області.
  26. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Біла, Чортківського району, Тернопільської області.
  27. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Біла, Чортківського району, Тернопільської області.
  28. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для індивідуального садівництва в селі Переходи Чортківського району Тернопільської області.
  29. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.
  30. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.
  31. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.
  32. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок гр. Кострибі Галині Стефанівні в с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.
  33. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Щудло Василю Мирославовичу в с. Скородинці, вул. Засело, 49, Чортківського району Тернопільської області.
  35. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в м. Чорткові Тернопільської області.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянкив натурі (на місцевості) Чортківській міській раді та надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності по вул. Незалежності, 53 в м. Чортків, Тернопільської області
  37. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.
  38. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.
  39. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. Пастуше Чортківського району Тернопільської області.
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойчуку Стефану Павловичу на території Росохацької сільської ради Чортківського району Тернопільської області.
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Зелена-10», в м. Чортків, вул. Зелена, 10, Тернопільської області.
  42. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в м. Чортків Тернопільської області.
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго», розташованої за межами населеного пункту с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років фізичній особі – підприємцю Шимечко Андрію Ярославовичу на території Горішньовигнанської сільської ради (вул. Копичинецька, 124-Щ, м. Чортків), Чортківського району Тернопільської області (за межами населеного пункту).
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років фізичній особі – підприємцю Шимечко Андрію Ярославовичу на території Горішньовигнанської сільської ради (вул. Копичинецька, 124-Б, корп.. С., м. Чортків), Чортківського району Тернопільської області (за межами населеного пункту).
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду приватному підприємству «СТЕП-М І К», розташованої на території Росохацької сільської ради Чортківського району Тернопільської області (за межами населеного пункту).
  47. Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Безпалько Вірі Петрівні за межами населеного пункту с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.
  48. Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Бабин Михайлу Васильовичу в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.
  49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гураль Надії Тадеївні в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.
  50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 12,5369 га гр. Ванькович Ларисі Василівні по вул. Мурованка, за межами населеного пункту с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.
  51. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.
  52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Свириді Петру Павловичу по вул. Штокалівка,  в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.
  53. Про надання дозволу (про відмову) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мессарош Ярославі Петрівні в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.
  54. Про надання дозволу (про відмову) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Возному Віталію Зіновійовичу за межами населеного пункту с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.
  55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткачик Христині Юріївні в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.
  56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гундертайло Юлії Данилівні за межами населеного пункту с. Пастуше Чортківського району Тернопільської області.
  57. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населеного пункту с. Пастуше Чортківського району Тернопільської області.
  58. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.
  59. Про надання дозволу (про відмову) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Подолян Миколі Миколайовичу в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.
  60. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області.
  61. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кульчицькому Володимиру Івановичу в м. Чорткові Тернопільської області.
  62. Про надання дозволу (про відмову) на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в м. Чорткові Тернопільської області.
  63. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в м. Чорткові Тернопільської області.
  64. Про надання дозволу ВІДКРИТОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в м. Чорткові Тернопільської області.
  65. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам по вул. Незалежності в м. Чорткові Тернопільської області.
  66. Про надання дозволу Представництву Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж історико-культурного призначення (території Єврейського кладовища) по вул. Дмитра Пігута, 31 Б – Незалежності, 24 А в м. Чорткові Тернопільської області.
  67. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності в с. Пастуше, вул. Шевченка Т., 17, Чортківського району Тернопільської області.
  68. Про погодження поділу земельної ділянки та надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. Залізнична, 35 в м. Чортків Тернопільської області.
  69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 4,1652 га зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та продаж права оренди на неї на земельних торгах за межами населеного пункту села Бичківці на території Чортківської міської ради Чортківського району Тернопільської області.
  70. Про внесення змін до рішення міської ради від 18 червня 2021 року № 531 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,7788 га із зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та продаж права оренди на неї на земельних торгах за межами населеного пункту села Бичківці на території Чортківської міської ради Чортківського району Тернопільської області».
  71. Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 6,6735 га за межами населеного пункту села Пастуше Чортківського району Тернопільської області.
  72. Про встановлення пільгової ставки (про відмову) зі сплати земельного податку на 2022 рік для кооперативів по експлуатації гаражів для індивідуального автотранспорту власників м. Чорткова.
Теги:

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту