Чортків online

У Чорткові стартували відкриті обласні змагання з водного туризму

Найвідданіші спортсмени приїхали з цілої області до Чорткова, щоб позмагатися, хто кращий у водному туризмі. Незважаючи на незвичні для серпня погодні умови, відчайдухи протягом двох днів сплавлятимуться на каяках та катамаранах по Серету.
 
У відкритому чемпіонату Тернопільської області зі спортивного туризму (водного туризму), присвяченого 30-ій річниці відновлення Незалежності України, беруть участь п’ять команд із Чорткова, Збаража, Заліщик, Бучача та Тернополя.
 
Під час урочистого відкриття змагань заступник міського голови Чорткова Віктор Гурин зазначив: «Приємно, що обласні змагання з водного туризму, котрі почали свій відлік п’ять років тому саме із Чорткова, знову повернулись до нашого міста, та ще й у час великого державного свята відновлення Незалежності України. Щиро бажаю кожному спортсмену та спортсменці попутного вітру, справжньої спортивної злості, а переможе нехай найсильніший!».
 
Вчора, у перший день змагань, молодь з різних куточків Тернопільщини змагалась на дистанції «Спринт», загальна протяжність маршруту близько 2 км. Сьогодні ж сплавлятимуться у категорії «Слалом», яка передбачає проходження дистанції на швидкість, з подоланням штучних перешкод. Спортсмени сплавлятимуться на одно- та двомісних, а також надувних катамаранах.
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту