Чортків online

Чортківська громада отримає 1 мільйон гривень в межах проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності»

Чортківська громада стала переможницею проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності», що реалізується Асоціацією міст України та громадською організацією «Центр освітніх реформ Наші діти».

Міський голова Чорткова Володимир Шматько отримав сертифікат на обладнання сучасними електронними освітніми ресурсами восьми кабінетів початкової освіти та чотирьох кабінетів математики. Загальна вартість обладнання кабінетів сучасними електронними освітніми ресурсами становить 1 000 000 гривень.
 
Як зазначила начальниця управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Людмила Поліщук, найближчим часом буде остаточно визначено, у яких саме школах громади з’являться сучасні освітні ресурси, але що стосується кабінетів математики, то вони будуть у школах, де поглиблено вивчатимуть цей предмет – ЗОШ №5 та №7 у Чорткові та Білівській ЗОШ.
 
Дякуємо Асоціація міст України за те, що цифрова трансформація освіти є одним з пріоритетів у їхній діяльності. Реалізація даного проєкту сприятиме підвищенню рівня надання освітніх послуг у громадах України.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту