Чортків online

Чортківська громада приєднується до розвитку соціального підприємництва!

27 серпня в приміщенні Чортківської публічної бібліотеки пройшла інформаційна сесія для мешканців громади на тему «Розвиток соціального підприємництва – вигоди для громади та бізнесу».
 
Керівник Тернопільської лабораторії соціального підприємництва Володимир Василевський презентував проєкт #EUnlocking та його можливості в частині розвитку соціального підприємництва на території Чортківської громади.
 
Участь в заході взяли представники міської ради Чорткова, діючі підприємці, а також представники громадських та благодійних організацій. Після ознайомлення усіх учасників заходу з умовами та засадами створення соціального підприємництва було проведено невелику гру на тему «конкурс ідей». Завдяки цій грі всі учасники опрацювали наявні соціальні проблеми громади та змогли особисто зрозуміти нагальність їх вирішення. І саме соціальне підприємництво є тим інструментом, який допоможе в цій справі.
 
Неймовірна активність учасників надихає і вже в ході заходу в декількох учасників виникли класні ідеї і вони готові їх впроваджувати. Представники міської ради готові підтримувати такі ініціативи через те, що саме завдяки ним будуть не тільки створюватися нові робочі місця і підвищуватися самозайнятість мешканців, але і вирішуватися почасти дуже складні соціальні проблеми громади.
 
“Вже незабаром будемо опрацьовувати на тренінгах концепти ідей та готувати бізнес-плани. Чортківська громада – дуже прогресивна і заслуговує на успіх, а наш проєкт допомагатиме в усіх таких починаннях. Окрема подяка Ірині Брунді та Роману Провальному за якісну організацію заходу”, – зауважив Володимир Василевський.
 
Інформаційна сесія пройшла в рамках проекту “EU4Youth – Розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Україні”, головним реалізатором в Україні якого є громадська організація Egalite International
#EUnlocking
#EgaliteInternational
#СоціальнеПідприємництво

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту